Unatoč kiši Zagreb dočekao Robbieja "fucking" Williamsa, on na hrvatskom poručio: Ja imam veliki kurac!

Foto: Čitatelji Indexa (Barbara Vinski, Sanja Raičković, Mirela Pacemski, Darko Žitnik, Elizabeta Jurašković...)

UNATOČ tomu što se otprilike sat i pol prije koncerta Robbieja Williamsa na Zagreb sručio ljetni pljusak, koncert svjetske pjevačke zvijezde počeo je bez kašnjenja, oko 21 sat.

Britanski glazbenik tako je, prvi put u svojoj karijeri, nakon što je okupljene sat vremena zabavljao Olly Murs, stupio pred zagrebačku publiku. Svoj koncert u sklopu turneje "Take the Crown" prigodno je započeo hitom "Let Me Entertain You", a prije toga predstavio se kao "Robbie fucking Williams". Također, i sam "ulazak" bio mu je prilično bombastičan: na pozornicu se s njezina vrha (otprilike 20 metara) spustio sajlom, a u početnom dijelu koncerta napravio je i nekoliko sklekova.

Nakon toga uslijedio je niz hitova pjevača koji je jedan od rijetkih koji je uspio izgraditi solo karijeru nakon što se na svjetskoj sceni proslavio kao dio boy banda, a u njegovim je uspješnicama uživao i gradonačelnik Bandić, koji ga je i posjetio prije izlaska na pozornicu. Naravno, Williams je obećao da će se u Zagreb, u kojem ga je dočekalo oko 45.000 fanova, sigurno vratiti.

Ovaj je utorak bio posebno sretan i za jednu obožavateljicu Maju koja je s Williamsom završila na pozornici, od njega dobila zagrljaj, poseban tretman i pjesmu koju je posvetio njoj, "Strong". Prije nego što je zapjevao kazao je da bi sad mogao biti Hrvat te pitao hoćemo li ga primiti, a publika je odgovorila vriskom. Potom je sretnoj Maji poručio da se opusti i uživa dok on pjeva pjesmu zbog koje se osjeća jako staro.

U nekom trenutku pjevač je i "progovorio" hrvatski. Nakon što je ispričao da su ga savjetovali da je to fraza kojom će osvojiti Hrvat(ice)e, izjavio je: "Ja imam veliki kurac!".

Jeste li i vi bili na koncertu i zabilježili atmosferu? Šaljite nam svoje fotografije na foto@index.hr i mi ćemo ih objaviti.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara