Urnebesna reakcija klinca koji je uhvaćen u laži: "Ne želim više nikada, nikada biti zločest"

Urnebesna reakcija klinca koji je uhvaćen u laži: "Ne želim više nikada, nikada biti zločest"

Screenshot: YouTube

JEDAN je dosjetljivi i očito vrlo angažirani otac smislio dobar način da svog klinca, koji mu je lagao, nauči lekciju. Sin je, naime, ocu ispričao kako ga neki od klinaca u školi zezaju, no njegovo (iz)laganje ocu očito nije bilo nimalo uvjerljivo. Otac je ipak pomno pratio priču i potom odlučio sudjelovati u predstavi.
 
"Otići ću tamo i izmlatiti ih! Naučit ćemo ih lekciju, tebe nitko ne smije plašiti!", započeo je otac, na što je klinac shvatio da je vrag odnio šalu pa je pokušao dovesti stvari u red. "Tata, lagao sam. Molim te nemoj", rekao je, no tata se nije obazirao nego je nastavio:
 
"A kad ga srušim na pod, toliko ću ga odalamiti da će se onesvijestiti, a ti, kad padne skroz, ti ćeš ga onda još izudarati po glavi. Pokazat ćemo mi njemu. A kad izmlatimo njega, onda ćemo i njegovog oca, i djeda. I cijelu njegovu obitelj", nastavio je otac, na što je klinac vidno promijenio boju, a kad je vidio da igra pali, otac je dodao: "A sada idemo doma i posudit ćemo od strica njegov pištolj".
 
Ovo je bila kap koja je prelila čašu. "Lagao sam, sve sam lagao. Ne želim više nikada, nikada biti zločest", povkao je klinac nekoliko trenutaka prije nego je otac prasnuo u smijeh i pokazao mu kameru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara