Užasnula ga njegova "trbušina" pa je odlučio smršaviti i pomoći drugim muškarcima da se riješe kila

Užasnula ga njegova "trbušina" pa je odlučio smršaviti i pomoći drugim muškarcima da se riješe kila

Screenshot/Foto: YouTube/Twitter

BRITANAC Andrew Shanahan 2011. godine napravio je selfie za koji kaže da mu je spasio život.

"Bila je to uistinu strašna slika koja je u punoj mjeri pokazivala moje stokilaško tijelo, rastegnutu trbušinu i sise zbog kojih bi mi tinejdžerke zavidjele", priča Andrew.

Selfie je poslao prijatelju kako bi ga nasmijao, a onda je počeo razmišljati i shvatio da se mora promijeniti jer je njegova težina postala problem. Odlučio je smršaviti i pritom došao na ideju da pomaže drugim debeljucama.

Napravio je besplatni magazin "Man V Fat" i skupio tisuće muškaraca koji imaju problem s debljinom, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja hrana bili su sendviči, čips, čokolada i pivo. Nisam bio spreman za ono što me dočekalo. Prema industriji mršavljenja muškarci ne idu na dijete. Nisam uspio pronaći nešto što bi mi moglo pomoći. Meni, normalnom debelom frajeru koji je samo htio jedan savjet o gubljenju kilograma. Dijete, magazini, grupe za mršavljenje, sve je to bilo usmjereno prema ženama", ispričao je Andrew koji je tada odlučio iskoristiti priliku i napraviti mjesto na kojem bi muškarci mogli tražiti savjete o mršavljenju. 

Kada je izgubio 30 kila počeo se osjećati kao novi čovjek. Više se nije sramio svog trbuha i sada želi da se tako osjećaju i drugi muškarci.

"Shvatio sam da je ovo projekt čije je vrijeme došlo. Već imamo tisuće pretplatnika", kaže ponosni Andrew.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara