Uživo prenosio sve o supruginom preljubu: "Ovo je luđe od bilo koje sapunice"

Uživo prenosio sve o supruginom preljubu: "Ovo je luđe od bilo koje sapunice"

Ilustracija: Shutterstock

JEDAN je oženjeni muškarac prošlog vikenda zapalio Reddit budući da je u realnom vremenu objavljivao saznanja o supruginoj prevari.

Čitav njegov tekst ima više od 10.000 znakova, a u njemu je obznanio kako je saznao da ga žena vara, da je potom unajmio privatnog detektiva da ju prati, a usput je saznao da možda i bratova supruga njega vara. Tri dana pisao je sve što se događa, prvo predstavivši Redditu sebe i suprugu Jenny. Huffington Post objavio je članak s najzanimljivijim dijelovima, koji su naslovili "Tip uživo prenosio preljub svoje supruge i ovo je bolje od bilo koje sapunice", a mi vam prenosimo isječke.

Zašto je čitao njezine poruke

"Moja supruga Jenny i ja smo u braku osam godina. Kad smo se upoznali imali smo 22 i oboje smo diplomirali. Bilo je super dosad, nismo se nikad toliko posvađali da bismo se morali razdvojiti neko vrijeme ili nešto slično. Također, jedan smo drugome dali lozinke svojih telefona i osobnih e-mailova.

Pa, Jenny je jutros spavala i moj brat joj je poslao poruku. Supruga mog brata Carly i Jenny su planirale otići na izlet van grada, dok smo moj brat, ja i nekolicina prijatelja trebali zajedno gledati nogomet u nedjelju i družiti se tijekom vikenda. Moj brat ju je u poruci tražio da pošalje Carly poruku jer je njoj mobitel pao u WC. Moj brat i Carly su u tom trenutku dijelili telefon dok ona ne nabavi novi.

Odlučio sam odgovoriti nešto glupo i smiješno da napravim spačku Jenny. Pa sam otvorio iMessage i krenuo čitati prijašnje poruke da vidim što se događalo kako bih mogao smisliti dobru foru. Druga prepiska po redu bila je s nekim tipom/ženom koji/a se zove Zack. Nisam znao tko je Zack, ali posljednje što joj je poslao bio je znak srca. Zaintrigiralo me to pa sam odgodio odgovor svom bratu i otvorio prepisku sa Zackom.

Na moj užas tamo se nalazila eksplicitna seksualna rasprava o tome što je on htio napraviti Jenny kad 'se ona ušulja u njegov krevet'. Kakva prljava zvijer. Odskrolao sam gore i pronašao nekoliko golih fotografija i nje i njega. Većina je poslana između 1 i 4 ujutro.

Shvatio sam da me žena vara. Trebalo mi je neko vrijeme da shvatim da je to kraj našeg braka. Sve naše sretno vrijeme koje smo proveli zajedno, putovanja, romantične noći, njoj nisu ništa značile. Spustio sam telefon i otišao u kupaonicu se osvježiti dok je Jenny još uvijek spavala".

Unajmio privatnog istražitelja

To je prevarenom suprugu bilo dovoljno da, u suradnji s redditorima, odluči unajmiti privatnog detektiva i poslati ga na put s Jenny i Carly. I baš kao i što je očekivao, Jenny se susrela sa Zackom, ali i Carly se susrela s nekim, s kim je vrijeme provela u hotelu. Od tog trenutka on je počeo izvještavati u realnom vremenu u kratkim crtama što se događa.

"Stigle su u hotel. Zack, Jenny i stranac su ušli u hotel, a Carly je već negdje unutra. Stranac je vjerojatno osoba s kojom se Carly upustila u preljub, pretpostavljam. On izgleda kao prosječan tip, iako je prilično nizak. Ne razumijem kako istražitelju uspijeva pratiti ih bez da izgleda sumnjivo.

Moj ih je istražitelj pratio u foaje, Jenny je uzela ključ od sobe i sve troje otišli su put dizala. Trenutno ne znamo ništa više, ne znamo što se događa u sobama. Istražitelja zanima treba li čekati ispred hotela ili je za danas to gotovo? Čini se kao da će ostatak dana provesti u hotelu te da će tamo i spavati...

U redu, dakle svih četvero su u hotelu i nešto rade, vjerojatno se seksaju. Pomisao da se moja žena seksa s drugim tipom me tjera na povraćanje, ali nekako se nosim sa svime. Nema načina da moj istražitelj ode na kat hotela i pokuša saznati što se događa. Ostat će pred hotelom još nekoliko sati".

Stvari su se dodatno zahuktale kad je prevareni suprug odlučio reći svom bratu što se događa. Njih su dvojica potom svoje supruge napokon odlučili pitati što se događa.

Razvod je neminovan

"Iz onoga što su mi rekle, Jenny se seksala, a Carly nije, iako je namjeravala. Ne znam što da vjerujem. Jenny me zagrlila i zaplakala, uništila mi je majicu. Carly je plakala, ali nije ni prišla svom suprugu.

Moj brat je na licu imao izraz olakšanja, ali i ljutnje. Nekih 15 minuta grdio ih je zbog laganja, potom i koliko su nas povrijedile, a one su još malo plakale. Ja sam bio bijesan. Mislio sam da imamo odličan odnos, nikad nije pokazala znakove da se želi petljati s drugim ljudima. Pitao sam je koliko dugo ovo traje i kako su se ona i taj Zack upoznalo, ali nije ništa odgovorila. Nakon još par minuta plakanja, rekla je 'nekoliko tjedana', tad su se prvi put seksali. Bio sam shrvan, ali jasno mi je da je to nešto što je ona željela. Naravno, poigrala se s mojim osjećajima, ali ona očito nije osoba koja se vezuje srcem. Želi spavati okolo i što se mene tiče, to je u redu.

Ali, to se neće događati dok smo mi zajedno, tako da nastavljam s razvodom prema prvotnom planu".

Priča je u međuvremenu uklonjena s Reddita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara