Veliki gubitak u obitelji Ivane Plechinger: Imala sam sreću da je moj tata otišao znajući koliko ga volim

Veliki gubitak u obitelji Ivane Plechinger: Imala sam sreću da je moj tata otišao znajući koliko ga volim

Foto: Facebook

IVANA PLECHINGER svojim je prijateljima i poznanicima na profilu na Facebooku zahvalila zbog podrške koju su dali nakon što je preminuo njezin otac.

Uz sve to, podsjetila je ljude i koliko je važno na vrijeme reći što osjećamo svima do kojih nam je stalo.

"Dragi moji,ovaj petak u 15h na Našičkom groblju oprostit ćemo se od moga Tate...

Hvala vam svima i znanima i neznanima na svakoj poruci ljubavi i brige koju ste mi uputili. I ako vam iz ove tuge mogu prenijeti jedinu stvar koja mi daje mir - recite svima onima koje volite koliko ih volite i koliko ste im zahvalni na svemu što za vas predstavljaju u vašem životu. Al sada. Još dok su pored vas... Ja sam imala tu sreću da je moj Tata otišao znajući koliko ga volim i koliko sam zahvalna na svemu što mi je pružio. Toliko sam sretna zbog tog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da. Intimno je ovo. Vrlo. I znam da će nekima ići na živce što ovako stavljam srce na dlan na ovom mjestu. Razumijem i to. Al ima među vama onih koji će uzeti telefone u ruke, ili još bolje poći k svojima i širiti ljubav. E zbog vas ovo pišem i u vaša jedra dobar vjetar šaljem i vama je sve jasno

A SVE vas pozdravljam,

Od srca Ivana".

Ivana je još prije nekoliko dana objavila fotografiju oca uz opis: "Pun ljubavi, veseo, optimističan, srčan, strastven, darežljiv, osjećajan, brižan, predan, zaljubljen u matematiku, glazbu, nogomet, Slavoniju, veselo društvo, svoju djecu i unuke. Tako sam sretna što je bio moj i što sam bila njegova i tako beskrajno tužna što ga više nema... Još jučer Vigo ga je učio svirati ukulele. Bila je to nažalost zadnja lekcija Profesore... Al ono što ostaje uvijek ljubav je".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara