Vijest o smrti mlade pjevačice iz BiH obišla regiju: Umjesto u prvu ubacila u rikverc i sletjela u rijeku

Vijest o smrti mlade pjevačice iz BiH obišla regiju: Umjesto u prvu ubacila u rikverc i sletjela u rijeku

Screenshot: YouTube

IME AMILE HASANOVIĆ mnogim čitateljima iz Hrvatske vjerojatno nije poznato, ali vijest o smrti 20-godišnje pjevačice iz BiH koja se proslavila sudjelovanjem u showu "Zvijezda možeš biti ti", potresla je regiju.

Naime, Amila je automobilom VW Polo, u ponedjeljak oko 13.30 sati, sletjela s veste na potezu Visoko - Kakanj i odvezla se ravno nabujalu rijeku, piše Blic.

"Vidjeli smo djevojku kako pokušava razbiti staklo i isplivati, ali je nije se uspjela izboriti s brzom i nabujalom rijekom. Neki od nas pokušali su ući u vodu, ali je auto nestao brzo i nismo ga više vidjeli", rekao je jedan od očevidaca.

Inače, Amila je u automobilu bila sama, a neki od svjedoka tvrde kako je do nesreće najvjerojatnije došlo slučajno jer je djevojka umjesto da ubaci u prvu brzinu, prebacila u rikverc i sletjela niz obalu. Međutim, pravi razlog nesreće još uvijek nije poznat, a automobil je nakon izvlačenja poslan na vještačenje, a tijelo nastradale djevojke na obdukciju.

Na teren su izašli pripadnici Jedinice za podršku MUP Zeničko-dobojskog kantona, ronioci i vatrogasci iz Kaknja i Visokog te su u ponedjeljak više od tri sata pokušavali izvući auto iz rijek koja je na tom dijelu izuzetno duboka, no, zbog jakih struja, mraka i hladnoće, nisu uspjeli.
Potraga je obustavljena oko 17 sati, ali je djevojku i njezin automobil iz rijeke su izvukli tek oko 11.30 sati drugog dana.

"U tijeku je uviđaj i više informacija o ovoj nesreći zasad ne možemo iznositi", rekla je glasnogovornica MUP ZDK Aldina Ahmić za Blic .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara