Vratio se drogi i druži se s dilerima? Prijatelji zabrinuti za sigurnost glumca

Screenshot: YouTube

PRIJATELJI Zaca Efrona jako su zabrinut za mladog glumca.

Zac je ovaj tjedan bio sudionik tučnjave u Los Angelesu.

Svima je objasnio kako je s tjelohraniteljem išao po sushi i onda slučajno završio u sukobu. Nitko od njegovih prijatelja u to ne vjeruje, piše TMZ.

Misle kako se glumac opet drogira. "Zac je samotnjak. Rijetko odlazi van i sama ideja da je vozio kilometrima kako bi iza ponoći otišao u sushi restoran je smiješna", rekao je jedan prijatelj.

Neki od njih potvrdili su kako njegov navodni tjelohranitelj zapravo to i nje. Radi se o osuđenom dileru droge koji u zadnje vrijeme provodi puno vremena s njim.

TMZ saznaje kako su priče o Zacovom odlasku na odvikavanje zapravo lažne. Glumac prošle godine nije bio na rehabilitaciji, oba puta boravio je u kući svog prijatelja izvan Kalifornije i navodno išao samo na privatnu terapiju.

Izvori iz policije skeptični su prema čitavoj priči s tučnjavom. Naime, tjelohranitelj je TMZ-ju ispričao kako ga je Zac branio od grubog fizičkog napada, a policija je utvrdila da je jedina ozlijeđena osoba bio upravo Zac. Njegov "tjelohranitelj" samo je mirno sjedio i slao SMS poruke, a TMZ-ju je rekao da su ga prolaznici uboli. Policija kaže kako je jedino Zac krvario na mjestu incidenta.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara