Vrijeme je da budete sretni i to podijelite: Evo kako možete usrećiti druge

Foto: Shutterstock

U SRPNJU 2012. UN je odredio da će se svake godine 20. ožujka obilježavati Međunarodni dan sreće.

On je rezultat prve ikad održane UN-ove konferencije o sreći i te poziva UN-a svojim članicama da obrate puno više pažnje na sreću stanovnika svojih zemalja, pogotovo na 20. ožujak. Kako bi proslavili ljudi diljem svijeta sudjeluju na razne načine u ovom danu (možete sve produžiti i na tjedan), a na stranici Day Of Happiness čak možete pronaći i službena uputstva na koje sve načine možete uveseliti sebe i druge.

Tako se možete pridružiti "Izazovu sedam dana sreće" unutar kojeg ćete svaki dan primiti e-mail s ispunjavanjem jedne aktivnosti u kojoj možete uživati te je podijeliti s prijateljima. Također, svoje sretne fotke možete na društvenim mrežama podijeliti u hashtag #happinessday, a kako ne bi sve bilo online, osmišljeni su i posteri koji vam daju jednostavna uputstva kako uveseliti kolege, obitelj ili prijatelje. Više detalja potražite ovdje.

Osim toga, valja podsjetiti da danas u 16:57 počinje proljeće - što vam je još jedan razlog za sreću. A kako je proljetni ekvinocij ove godine obilježio Google provjerite ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara