Vruće scene iz Brazila: Ni druga noć karnevala nije bila ništa manje nego spektakularna

Vruće scene iz Brazila: Ni druga noć karnevala nije bila ništa manje nego spektakularna

Foto: AFP

POČETAK karnevala u Sao Paolu u Brazilu, privukao je pažnju svih svjetskih medija, a najveći dijelom zbog vatrenih plesačica koje su neumornim plesom dale posebni "štih" karnevalu koji se sam po sebi spektakl koji se ne propušta.

Škola sambe Imperio de Casa Verde ouševila je nastupom na sambadromu druge večeri karnevala, ali okupljanje ipak nije moglo proći bez incidenata. Naime, deseci ljudi koji su posjetili karneval Bola Preta u središtu grada, ostali su zarobljeni u gomili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policijski automobili nisu mogli proći zakrčenim ulicama, a neki od sudionika popeli su se na rasvjetne sutupove i policijska vozila.

Podsjetimo, u brazilskom su velegradu početak slavlja označile škole sambe koje su se kroz grad kretale do krajnje destinacije - sambadroma, te tako odale počast glazbenoj kulturi zemlje.

Parada je bila posvećena dvjema legendama sambe, skladatelju i pjevaču Joaou Nogueiri, i pjevačici i plesačici Beth Carvalho, čiji je rad izabran kao tema točke koju je unutar parade predstavila škola Tatuapé.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara