Za kraj kolovoza u Culture Clubu Revelin Mark Knight, Roul&Doors i magično izdanje La Fieste

Foto: Press

IAKO ljeto pomalo odmiče, partyji u Culture Clubu Revelin još ne staju.

Za kraj kolovoza Culture Club Revelin priprema zatvaranje rezidencije velikana house scene Marka Knighta, nastup dua Roul& Doors i magično izdanje popularnog scensko-glazbenog eventa La Fiesta. Klub i dalje radi svake večeri, a već od sredine tjedna prvi će ovaj "produženi vikend" otvoriti house-majstor Mrak Knight.

DANCElectric Residency presents Mark Knight's closing edition 27.8.2014 @ Culture Club Revelin

Dvije rezidencije za svoj zadnji nastup udružile su snage i pripremaju pravi house spektakl. Mark Knight odlučio je svoju rezidenciju zaključiti gostovanjem na projektu svog dugogodišnjeg prijatelja, ujedno osnivača DANCElectric projekta, DANCElectricPHILIPEa i velikim house finalom zaključiti svoju ovogodišnju ljetnu sezonu u Revelinu.

Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record. Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i underground zvuka. U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio listu Top 100 DJ-a. Još od samog ulaska među najveća imena bio je nominiran za Grammyja, a njegovi hitovi izvode se na najlegendarnijim partijima širom svijeta.

U svojoj karijeri napravio je puno uspješnih mikseva, You Got The Love (Mark Knight remix), Man With The Red Face, Downpipe, Conscindo, Good Times, Devil Walking, Alright, Nothing Matters te mnogobrojne remikseve.... Mark Knight je izrazito kvalitetan DJ, uzor mnogim house DJ-ima, a njegovi su setovi prava poslastica kvalitetnih house ritmova.

Cijene ulaznica: 100 kn pretprodaja/VIP pretprodaja 200 kn, 150 kn na ulazu/VIP 250 kn

Roul And Doors (RnD/music) 29.8.2014 @ Culture Club Revelin29.8.2014 Culture Club Revelin dovodi nizozemski duo Roul and Doors poznat po svom melodičnom house stilu punom energije.

DJ duo Roul & Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talent i jedinstveni zvuk oduševljava fanove diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih. Ovaj DJ duo najpoznatiji je po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugima. Roul and Doors žestoko su započeli i 2014. godinu jer je njihov track Follow The Sound ušao u top 10 Beatporta of progressive House ljestvice.

Cijena ulaznice: 100 kn pretprodaja / 200 kn VIP
Na ulazu: 150 kn / 250 kn VIP

La Fiesta - Magic on the Scene 30.8.2014 @ Culture Club Revelin

Za kraj kolovoza La Fiesta dolazi u magičnom izdanju gdje će pokazati najbolje svjetske performere i predstaviti talentiranu pjevačicu Nalayu Brown. Znamo da su najslađe stvari zabranjene i da najbolja zabava leži u najtežim izvedbama. Ovo izdanje će upravo to i dočarati. Uz najluđe atraktivne akrobacije nastupit će the voice s Ibize, Nalaya Brown.

Nalaya Brown je iznimno talentirana pjevačica koja je studirala pjevanje u Madridu, a u deep house vode ušla je s Wagon Cookin Showom s kojima je nastupala diljem Španjolske. Svakog petka nastupa na Ibizi ispred 15.000 posjetitelja. Surađivala je s najjačim svjetskim imenima kao što su Paris Hilton, Dennis Rodman, Roberto Cavalli, Lady Gaga, Dj Metzker Viktoria Woman Dj Playboy, Dj Bob Sinclair, Offer Nissim, i dr. Prošle godine je dubrovačku publiku svojim vokalnim dionicama ostavila bez daha pa i ove godine možete očekivati magičnu izvedbu The Voice of EDM Music, Nalaye Brown.

Magiju scene u zrak će vinuti air akrobatkinje s plesom u kolutu i na svili, a na plesnom podiju profesionalne balerine pokazat će kako se baletne figure stapaju s ritmovima elektronske glazbe. Po cijelom prostoru magiju će raširiti atraktivne performerice u glamuroznim kostimima, a večer će dodatno začiniti i zanosni ples u čašama za šampanjac.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, na dan koncerta 100 kuna, a VIP ulaznice po cijeni 120 kuna u pretprodaji, 150 kuna na VIP ulazu.

Ulaznice možete nabaviti na sljedećim pretprodajnim mjestima:
Caffe BRAZIL – DOC
Sport caffe BALUN – Mokošica
Caffe Bar PARADISO
Caffe Bar CASABLANCA
Caffe Bar MICRO
Caffe Bar DIX
Caffe Bar LAUS (TC MERCANTE)
Caffe Bar WHAT'S UP
Caffe Pizzeria BLUE PLANET
Club 23
Caffe Bar Zino
Caffe Bar B4Revelin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara