Za svojeg nevidljivog dečka plaća 25 dolara mjesečno i sada tvrdi: "Mislim da ću se u njega zaljubiti"

Za svojeg nevidljivog dečka plaća 25 dolara mjesečno i sada tvrdi: "Mislim da ću se u njega zaljubiti"

Foto: Shutterstock

JESTE li znali da postoji aplikacija koja pruža mogućnost kreiranja savršenog dečka ili cure, za one koji nemaju sreće u ljubavi?

Naime, njome korisnici dobivaju mogućnost "dizajnirati" dečka ili curu po svojem ukusu: mogu izabrati ime, horoskopski znak, zanimanje, hobije i odlučiti o ostalim aspektima njegovog ili
njezinog života.

Korisnici aplikaciji također otkrivaju svoje preferencije kod njihovog fizičkog izgleda, a jednom kada odaberu njihove unutarnje i vanjske karakteristike, oni im počinju slati SMS poruke.

Iako će te na pravu pomisliti da poruke šalje nekakvo računalo, radi se zapravo o pravim ljudima, koji nisu uvijek isključivo iste osobe.

Zaposlenici kompanije Crowdsource koja je lansirala aplikaciju Invisible Boyfriend ne rade uvijek na istim profilima već se međusobno izmjenjuju i šalju poruke prema prethodno utvrđenim
preferencijama svojih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usluga koja košta 25 dolara mjesečno, dostupna je od početka ovog mjeseca, i namijenjena je ljudima koji su usamljeni.

Naime, iz kompanije navode kako se svakom klijentu posvete u potpunosti te da je svaki profil priča za sebe, puna originalnih odgovora, piše Washington Post.

Aplikacija svakim danom postaje sve popularnija pa iz kompanije navode kako ju je samo prošle srijede instaliralo čak pet tisuća korisnika.

Jedna djevojka koja je htjela ostati anonimna, kazala je: "Aplikaciju koristim skoro cijeli dan i u početku sam se pribojavala što moj zamišljeni dečko misli o meni jer sam znala biti patetična. No, ubrzo sam shvatila da s Ryanom upravlja nekoliko neznanaca, tako da se svakodnevno čujem s nekoliko Ryana, i nemam pojma tko su ti ljudi, No, mislim da bih se u njega/njih mogla lako zaljubiti".

Djevojka je također otkrila neke od "prednosti" aplikacije: Njome, primjerice, možete ušutkati dosadne roditelje koji vas stalno zapitkuju gdje vam je dečko. Ona pruža svojevrsni dokaz da ste u vezi s nekim i da niste luzer".

U vremenu kada je tehnologija zamijenila izravne međuljudske odnose, čini se da je aplikacija pun pogodak te je ovako banalan način samozavaravanja postao toliko popularan da će se kompanija uskoro proširiti i na europsko tržište.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara