Zabunom joj uplatili pola milijuna kuna (koje je odlučila potrošiti): Kažnjena sam jer sam lijepa!

Zabunom joj uplatili pola milijuna kuna (koje je odlučila potrošiti): Kažnjena sam jer sam lijepa!

Foto: Twitter

MICHAELA HUTCHINGS, 23-godišnja Britanka kojoj je Gradsko vijeće Lichfielda u travnju prošle godine greškom uplatilo 52 tisuće funti (oko pola milijuna kuna), smatra da nije pogriješila potrošivši novac koji joj ne pripada.

Naime, Michaela je, doznavši da joj je uplaćen novac, s bivšim dečkom otišla u Birmingham i u samo dva dana potrošila gotovo 80 tisuća kuna na odjeću, torbice i sunčane naočale.

Poplaćala je zaostale kazne, dio novca dala majci, a 230 tisuća kuna stavila je na svoj račun u banci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, vlasti su ubrzo shvatile da je došlo do pogreške, a policija je nedugo nakon toga uhitila rastrošnu Michaelu. Na sudu je priznala krivicu, a gradske su vlasti rasprodale njezine stvari kako bi namirili dio duga dok je sudskim nalogom oduzet iznos s bankovnog računa.

Unatoč svemu, 23-godišnjakinja smatra da nije pogriješila i da krivica pada na vlasi koje su "upropastile dio njezina života". Uz sve to, razvila je i teoriju zašto je kažnjena.

"Ovo nije fer. U redu, pogriješila sam, ali griješiti je ljudski. Smatram da su u prvom redu krivi oni koji su mi novac uplatili. Svaki tjedan moram izdvojiti dio novca koji zaradim, ali to je nedovoljno. Kažnjena sam samo zato što sam lijepa", zaključuje Michaela u razgovoru s novinarima The Suna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara