Zagrizla lignju i "ostala trudna", spermatofori joj se usadili u usta i jezik

Foto: Ilustracija

PRILIČNO bizaran slučaj u južnoj Koreji dogodio se ovih dana. Naime, 63-godišnjakinja je zagrizla sirovu lignju iz koje nije bila izvađena vrećica sa spermom pa joj se u ustima implantiralo 12 spermatofora. Bizarnu priču potvrdio je i znanstveni časopis  Nacionalnog centra za biotehnološke podatke u Marylandu u kojem su napisali da je žena nakon zagriza osjetila prodornu bol jer je tad lignja doživjela orgazam i time ispustila spermatofore. Njih su liječnici urgentno izvadili iz usta i jezika, a žena je imala sreću što niti jedan nije progutala već ih je ispljunula.

Ovo nije prvi slučaj da su ljudi ostali "trudni" s morskim životinjama, a takvi incidenti događaju se obično na Dalekom istoku gdje se jede sirova riba bez čišćenja utrobe. Nedavno je i jedna žena u Japanu imala sličan incident, a znanstvenici tvrde kako ne postoji mogućnost da vam se to dogodi ako je lignja u dodiru s kožom jer je ona pretvrda i predebela da se na nju prime.

Jedna znanstvenica čak je to i dokazala na praktičnom primjeru gdje joj je, za potrebe znanstvenog eksperimenta, mužjak lignje ejakulirao preko stotinu spermatofora, piše Huffington Post.

Nesretna žena oporavlja se od šoka i pretrpljene boli nakon što je, kako pišu američki mediji, "ostala trudna" s lignjom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara