Zahvaljujući Facebooku o suprugu saznala ono što joj je (s razlogom) htio sakriti

Ilustracija: Shutterstock, Foto: Newberry County sheriff's office

U JOŠ jednoj bizarnoj priči kojoj je kumovao Facebook glavni su akteri žena, muškarac i njegove tri - "dodatne" žene.

Naime, žena iz Južne Karoline preko Facebooka je saznala da je njezin suprug vodio dvostruki život ili, u ovom slučaju, četverostruki.

Žena, koja je zatražila da se njezino ime ne spominje u medijima, na Facebooku je vidjela vjenčane fotografije svog supruga, 49-godišnjeg Darnella Pixleyja, s drugom ženom. Nakon toga bacila se u istraživanje i otkrila da je njezin suprug u braku s najmanje tri druge žene te da iza sebe ima i jedan razvod. Ubrzo nakon toga pronašla i bračnu dozvolu iz studenog 2013. godine.

"Tad je odlučila da želi nešto napraviti. Koliko god sve skupa bilo bizarno, usput je i ilegalno", kazao je šerif iz policijske postaje kojoj se žena obratila za pomoć, prenosi KLTV. U međuvremenu je Pixley uhićen i optužen za poligamiju. "Nije bio raspoložen s nama razgovarati o tome. Samo je u nekoliko navrata pokušao komentirati da misli da je sve nesporazum, ali osim toga nije ništa drugo rekao", dodao je šerif.



Istražitelji su pronašli sve tri žene s kojima je Pixley u braku i to od 1988. godine, a sveukupno je oženjen za četiri žene u četiri različite države. Posljednji brak sklopljen je u studenom prošle godine. "Nisu se činile pretjerano iznenađene, ali čini mi se da nisu znale što se točno događa", kazao je šerif.

Pixleyja očekuje suđenje, a mogao bi završiti i u zatvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara