Zapisi sa suđenja otkrivaju: "Severina je zbog naših svađa dvaput gubila mlijeko"

Zapisi sa suđenja otkrivaju: "Severina je zbog naših svađa dvaput gubila mlijeko"

Screenshot: YouTube

ZAPISI sa suđenja o srkbništvu kojih se dokopao srpski Kurir, otkrili su neke zanimljive detalje o bivšem estradnom paru, Severini Vučković i Milanu Popoviću. Naime, Popović je priznao da je bez znanja majke Aleksandru izvadio srpsku putovnicu te da su njihove svađe bile izuzetno stresne zbog čega je pjevačica čak "dvaput gubila mlijeko".

"Majci djeteta nisam rekao da sam izvadio srpsku putovnicu, ali ona zna da je potpisala zahtjev za državljanstvo. Predao sam majci putovnicu jer sam vidio da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji", rekao je Popović na sudu.

Priznao je i da neko vrijeme po vlastitoj odluci nije viđao sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji razdoblje od tri i pol mjeseca kada nisam viđao dijete. To je bilo nakon jedne svađe. Dijete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i prema savjetima stručnjaka, to je razdoblje kada otac nije bitan. Nismo mogli zajedno, što je kod nje izazivalo stres zbog čega je dvaput gubila mlijeko", stoji u izjavi Milana Popovića.

Severina je negirala da je od Milana tražila da se odrekne skrbništva nad njihovim sinom.

"Nisam tražila od oca da se odrekne skrbništva već sam se tada pogrešno izrazila. Nisam točno znala što znači imati skrbništvo, a to nije znao ni otac djeteta. Osporavam i da je do svađe na Cipru došlo jer sam ja tražila materijalna sredstva za dijete", navela je Severina.

Sud je zaključio da dijete pripadne majci i odredio uvjete pod kojima će Popović viđati sina. Međutim, Popović se na tu odluku nedavno oglušio i Severina ga je prijavila Centru za socijalni rad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara