Zarađivala je 70 funti tjedno, a onda je svoju ovisnost pretvorila u milijunski biznis

Zarađivala je 70 funti tjedno, a onda je svoju ovisnost pretvorila u milijunski biznis

Screenshot: YouTube

BRITANKA Alison Abruneiras 2008. godine radila je kao manikerka.

Zarađivala je 70 funti tjedno, a onda ju je rak dojke natjerao da ostavi posao. Kao i mnogi drugi koji se nađu u stisci s novcem, Alison se okrenula kupovini na popularnoj stranici eBay kako bi nešto uštedjela.

"Nisam željela da mi se cijeli život svodi na rak i kemoterapiju. Tako sam otkrila eBay", kaže Alison.

Kada je za 10 funti kupila spa tretman za noge i tjedan dana kasnije prodala ga za 30 funti shvatila je da ovako može i zaraditi. "Zbog toga sam se osjećala dobro", rekla je 46-godišnja Alison koja priznaje da je prodaja tada postala njezina ovisnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kupila je kozmetičke proizvode u vrijednosti od tri tisuće funti i tako počela graditi svoje maloprodajno carstvo "Nail and Beauty Emporium". U samo šest godina uspjela je stvoriti biznis koji godišnje ostvaruje milijun funti prihoda. "Kada pogledam unatrag, nevjerojatno je kako je sve počelo u mojoj sobi za kompjuterom. To je bio težak posao, ali ako sam ja to mogla, onda mogu i drugi. Ne morate imati obrazovanje, ja nemam nikakvu diplomu", ispričala je.

Nedavno je otvorila i tapas bar pored svog doma u Lincolnu, a njezin suprug pretvorio ga je u jedno od najpopularnijih mjesta u gradu.

Priznaje da su "radili kao ludi", ali na kraju se sav rad i trud isplatio jer im se život u potpunosti promijenio.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara