Žena s najvećim sisama poručuje: Imam mala stopala jer ništa ne raste u velikom hladu!

Žena s najvećim sisama poručuje: Imam mala stopala jer ništa ne raste u velikom hladu!

Foto: Twitter

AKO STE proteklih dana imalo vremena proveli na internetu, sigurno vam nije promaklo da je hit postala nova rekorderka s najvećim sisama, Njemica umjetničkog imena Beshine.

Nije vam moglo promaknuti jer čak ako ste ju zamijetili krajičkom oka, morali ste zastati da bolje pogledate varaju li vas oči ili na svijetu stvarno postoji netko tko bi svojevoljno takvo što napravio vlastitom tijelu. U svakom slučaju Beshine, odnosno Mayra Hills stvarno postoji. I njezine sise teže svaka nevjerojatnih devet kilograma.

Veličina grudnjaka koji Beshine, "model u industriji za odrasle", nosi jest 32Z, što god to značilo, a nekoć je ova 31-godišnjakinja ima "jedinicu", tvrdi RadarOnline.

Na svoje službenom blogu ova djevojka tvrdi: "Beshine obožava imati najveće sise u svemiru i želi vam dobrodošlicu svojim rekordnim i uvijek rastućim sisama. Uvijek je avantura biti u javnosti s ovoliko velikim sisama".Ako želite pratiti što Beshine radi (na vlastitu odgovornost, jer ovdje objavljene fotografije su najbenignije), možete to napraviti na spomenutom blogu ili Twitteru, gdje će vas dočekati mudrosti kao što su: "Nosila sam danas tri grudnjaka na zumbi i svejedno su puknuli!" ili "Imam mala stopala jer ništa ne raste u velikom hladu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara