Žiri "X Factora" pod hitno treba prestati lupetati o kilaži kandidata

Žiri "X Factora" pod hitno treba prestati lupetati o kilaži kandidata

Foto: Press

"X-FACTOR ADRIA" zna kako izmusti maksimum od svog showa pa se druga emisija uživo razvukla na čak dvije večeri, a budući da barem 60% emisije otpada na blokove reklama i reklame unutar samog showa, nije ni čudo da se sve nije moglo odraditi odjednom.

Naime, od ove nedjelje gledali smo dvije emisije koje su se emitirale uživo. Osmero kandidata nastupilo je u nedjelju dok smo preostalih sedmero gledali u večerašnjoj emisiji. U obje večeri show će napustiti po jedan kandidat, a u prvoj show je napustio Nikola Marjanović kojeg su mnogi smatrali jednim od najboljih.

Hitovi Eurosonga II

Kandidati su i druge večeri pjevali najveće hitove Eurosonga koji smo do ponedjeljka već i zaboravili.

Bobi Mojsovski prvi je osvojio žiri nakon što je izašao na pozornicu i gotovo bez greške izveo "Ostani" Gorana Karana. Jedinu zamjerku imao je Massimo što se pak nije svidjelo Joksimoviću koji nije najbolje reagirao na njegovu kritiku.

Highway Trio pozornicu su preuzeli nakon Bobija, ali trojac nije očarao žiri pjesmom grupe No Name koji je zaključio da su bili "ok". Huljić je nadodao da je bilo malih nesigurnosti i izrazio želju čuti njihov autorski rad.

Iva Ćurić odlučila se za veliki eurovizijski hit "Satellite" Lene Meyer-Landrut, ali odmah je od starta bilo jasno da ovo nije njezino najbolje izdanje. To je primijetio i Massimo koji se od negativnih komentara izvukao tako što je hvalio plesače. Ostatak žirija također nije bio posebno oduševljen, a Joksimović se nastavio razbacivati komplimentima vezanim za njen izgled pa nakon svega nitko od članova žirija zapravo nije ni toliko pričao o pjevanju već svemu ostalom.

O pjevanju i kilama... I kilama... I kilama...

Prije nego je Ilija Mihailović izašao na pozornicu pogledali smo još jedan pokušaj da se opravda Joksimovićev komentar vezan za kilažu kandidata. Ilija se ovog puta odlučio za "Fairytale" Alexandera Rybaka, ali o tome je malo tko pričao. Naime, nakon što je završio s nastupom ponovno su dominirale priče o debljini, a to je primijetio i Massimo koji je zaključio da bi se svi trebali prestati opsesivno baviti njegovom kilažom.

No, to nije urodilo plodom jer Aleksandra Kovač nastavila je pričati upravo o toj temi, a između ostalog doznali smo i koliki je trag komentar ostavio na mladom kandidatu koji se izgladnjuje i iscrpljuje treninzima zbog čega ga je prekorila i Aleksandra. Naime, članovi žirija otkrili su da je Iliji pozlilo na probama zbog nepravilne prehrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon opsesivnog bavljenja gubljenjem kila, Magdalena Bogić izvela je "Oro" Jelene Tomašević, a žiri je imao tek sitne zamjerke na inače fenomenalan nastup.

A ako ste nekim slučajem zaboravili na Iliju i zašto ne jede, Nikolina nas je na "temu večeri" ponovno podsjetila tijekom javljanja iz backstagea pa možemo biti prilično sigurni da 16-godišnjaku sve ovo neće pomoći da razvije zdraviji stav prema hrani.

Uglavnom, show se nakon ovog "dijetnog bloka" mogao nastaviti.

A show napuštaju...

Iako nije prevelika misterija zašto su AnđeliNE još uvijek u showu i ovog su puta dokazale da pjevački talent nije jedino što vam može osigurati ostanak. Odlučile su se za "Waterloo" grupe ABBA, a skromne vokalne mogućnosti nadoknadile su vrućim hlačicama. Sve u svemu, najpozitivniji komentar nastupa bio je "niste uništile pjesmu koju je teško uništiti".

S "Lejlom" grupe Hari Mata Hari večer je kraju priveo Amel Ćurić i oduševio publiku i žiri koji je za njega imao samo riječi hvale

Doznali smo i da se u sljedećoj emisiji vraća Danijela Večerinović, a na pozornicu je nakon toga izašla i Lana Jurčević koja je izvela svoj novi singl "Ludo ljeto". 

Pjesme spasa na kraju su pjevali Ilija Mihailović i AnđeliNE, a show su na kraju napustile AnđeliNE. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara