Zlatni kalašnjikov, gepard i gomile novca: Ovako izgleda profil sina člana najmoćnijeg meksičkog narko kartela

Zlatni kalašnjikov, gepard i gomile novca: Ovako izgleda profil sina člana najmoćnijeg meksičkog narko kartela

Foto: Twitter

SERAFIN ZAMBADA ORTIZ (23), sin drugog čovjeka najmoćnijeg meksičkog narko kartela ima zanimljiv profil na Twitteru, piše McClatchy DC.

Serafin je uhićen prošlog tjedna kada je pokušao ilegalno ući u Arizonu, a u medije je tada dospio i profil koji daje uvid u život članova ovog meksičkog kartela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Inače, njegov otac, Ismael Zambada, član je kartela Sinaloa kojeg vodi zloglasni Joaquin "El Chapo" Guzman, a kartel je zaslužan za čak 80% droge koja završava u Chicagu i okolici. Ukratko, Serafin je donedavno smatrao da je nedodirljiv, a to je bilo vidljivo i na njegovom profilu na Twitteru.

Na fotografijama tako možemo vidjeti pozlaćene kalašnjikove, gomilu trave, hrpe novca, skupocjene automobile, šampanjac, tulume, ali i njegovog ljubimca - geparda.

Naravno, tu su i hvalisavi statusi pa se Zambada, koji se redovito predstavlja kao kriminalac, nedavno pohvalio: "Pozdrav od mafijaša na slobodi".

To je pomoglo članovima DEA-e, policijsko-obavještajne agencije za suzbijanje droga, da lakše dođu do potrebnih informacija o Zambadi i njegovim suradnicima, a Rusty Payne, glasnogovornik agencije, rekao je: "Da se bavim njegovim poslom, ne bih radio to što on radi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara