Znate li tko su najisplativije filmske zvijezde u Hollywoodu?

Znate li tko su najisplativije filmske zvijezde u Hollywoodu?

Foto: JLP, Details

OVOGODIŠNJA Forbesova lista najisplativijih zvijezda Hollywooda dala je vrlo zanimljive rezultate. Na samom vrhu nalazi se glumica Natalie Portman, jer filmskim studijima donosi 42,70 dolara za svaki dolar koji joj je plaćen. Film "Black Swan", za koji je dobila i Oscara za najbolju žensku ulogu, je snimljen za 13 milijuna dolara, a diljem svijeta je zaradio 329 milijuna dolara.

Na drugom mjestu se nalazi zvijezda serijala "Sumrak" Kristen Stewart, koja za svaki dolar donosi zaradu od 40,60 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stewart je studijima donijela mnogo novca zahvaljujući filmovima 'Sumrak'. Iako joj je plaćeno 25 milijuna dolara za posljednja dva filma, čini se da je ona i vrijedila svakog uloženog dolara", poručili su iz Forbesa.

Na trećem mjestu ove liste se nalazi glumac Shia LaBeouf sa 35,80 dolara zarade za svaki dolar koji mu je plaćen.

Četvrto mjesto je zauzeo Robert Pattinson sa 31,70 dolara, a peto Daniel Radcliffe sa 30,50 dolara. Šesto mjesto je pripalo Tayloru Lautneru, još jednoj zvijezdi serijala "Sumrak", koji za svaki dolar donosi zaradu od 29,50 dolara. Listu od deset najisplativijih zvijezda u Hollywoodu upotpunjavaju Bradley Cooper, Dwayne Johnson, Amy Adams i Kevin James.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara