Zrinka Cvitešić za Index: Najsretnija sam bila kad sam čula da mi se sestra oporavila

Screenshot: YouTube

ZRINKA CVITEŠIĆ još je jednom dokazala da s razlogom nosi epitet naše najuspješnije glumice.

Lijepa je Karlovčanka sinoć zasjala u zagrebačkom HNK na trinaestom božićnom koncertu gdje je izvela pjesme "So this is Christmas" i "Hill" koju pjeva i u britanskom mjuziklu.

Zrinka je u metropolu došla tek na jedan dan jer se u London vraća već u ponedjeljak ujutro. Iako je nedavno ozlijedila vratne ligamente, iza glumice je uspješan dvotjedni oporavak.

"Bila sam na rehabilitaciji i sada je sve u redu. Igram osam predstava tjedno, previše posla i premalo vježbanja moralo je ostaviti traga", rekla nam je Zrinka koju britanska publika obožava zbog čega je nedavno osvojila nagradu i za najbolju debitanticu na West Endu.

Priznaje kako joj iz Hrvatske u kojoj je posljednji put bila u srpnju najviše nedostaju hrana i vrijeme, dok se s prijateljima čuje svakodnevno preko interneta.

Unatoč brojnim uspjesima koji su se Zrinki dogodili u posljednje vrijeme, glumica kaže kako joj je jedan nedavni telefonski poziv donio najsretniju ovogodišnju vijest.

"Prošli me mjesec nazvala sestra i rekla da se oporavila od teške bolesti. Sada je sve u redu", kratko je rekla Karlovčanka koja će se u Hrvatsku opet vratiti na Božić jer je dobila dva slobodna dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara