Zvijezda "Teorije velikog praska" dokazala da u Hollywoodu nemaš pravo na svoje mišljenje

Zvijezda "Teorije velikog praska" dokazala da u Hollywoodu nemaš pravo na svoje mišljenje

Foto: Instagram

NEMOGUĆE je da itko u Hollywoodu ima mišljenje koje se ne slaže s mišljenjem (sve samo ne) liberalne većine pa tako ni naizgled banalni nedavni istup popularne glumice o feminizmu nije dobro prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kaley Cuoco nedavno je, ako vam je promaklo, za časopis Redbook kazala da se ne smatra feministicom. "To nije nešto o čemu razmišljam. Stvari su danas drukčije i znam da se puno toga što je otvorilo vrata ženama dogodilo prije nego što sam ja bila živa...Nikad nisam bila feministkinja koja zahtjeva jednakost, ali vjerojatno zato što se nikad nisam susrela s nejednakostima", kazala je te potom ispričala da voli svojem suprugu spremati večeru i osjećati se kao kućanica. I to je bilo dovoljno da je američki mediji razapnu.

I to toliko da je zaključila da bi bilo najbolje da se ispriča. Preko Instagrama je poručila: "Blagoslovljena sam i zahvalna što su snažne žene utrle put za moj uspjeh i uspjeh mnogih drugih. Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila. Svatko tko me poznaje, zna što mi je u srcu i što sam mislila", nakon toga je dodala: "Neke su ljude uvrijedili moji komentari o feminizmu. Ako ste u showbiznisu jako dobro znate kako riječi mogu biti izvađene iz konteksta".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara