Zvijezda slavnog benda iz ´90-ih prodaje kipić s Brit Awardsa: Treba mi alat za vrtlarenje

Zvijezda slavnog benda iz ´90-ih prodaje kipić s Brit Awardsa: Treba mi alat za vrtlarenje

Screenshot: YouTube"Ebay

DOK SE neki nadaju ponovnom okupljanju popularnih boy bandova koji su se raspali, vijesti koje doznajemo o njima iz dana u dan sve su samo ne obećavajuće. Prije nekoliko dana objavljeno je da je nekadašnji zavodnik Gary Barlow iz benda Take That napisao autobiografiju, a cijelo poglavlje posvetio je onom danu kad je kupio pecivu i pojeo ga. Nekako sumnjamo da će autobiografija biti bestseler.

Jučer je pak otkriveno da član jednog od najpopularnijih bendova s kraja 20. stoljeća prodaje svoj kipić s Brits Awarda, koji je bend osvojio 2000. godine za najbolju pjesmu novog benda. Kako piše Independent, Richard Abidin Breen, poznatiji kao Abz Love, iz benda Five kipić prodaje da skupi novac za kupnju "potrebnih materijala za vrtlarenje te možda i neki alat".

Abz Love je danas član reality showa "Country Strife: Abz on the Farm" na BBC-u. Nakon raspada benda, preselio se u ruralni dio Walesa s djevojkom Vicky Fallon, gdje zajedno upravljaju malim imanjem. Problem je nastao kad je nestalo novca.

Nasreću, postoji eBay, pa je Abz Love stavio svoju nagradu na prodaju.

"Gledate pravu nagradu Brit Award za najbolju pjesmu novog benda iz 2000. godine, koja je dodijeljena reperu Abzu iz benda Five, zvijezdi showa "Abz on the Farm" na BBC2. Više se nećete boriti s neugodnom tišinom kad vam netko dođe. Ovo je prava tema razgovora, čak i ako ga niste baš vi osvojili. Garantiram da je originalan", napisao je Abz.

Nastavak oglasa jednako je bizaran.

"Iskoristite moje siromaštvo i uhvatite ovu rijetku priliku da zgrabite dio povijesti popa. Nekoliko puta mi je ispao, a trenutno ga koristim kao držač vrata. U ruci ga je držao i Jason Statham, no to ne mogu dokazati", napisao je.

Potencijalni kupci za njega se mogu nadmetati do 14. rujna, a Abz vjerojatno trlja ruke jer najviša ponuda trenutno iznosi više od milijun funti. Bit će i materijala i alata za vrtlarenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara