Adnan Ghalib proboden jer je pokušao unovčiti Britneyin pornić

KAKO bi se vratio u medije, koji su za njega izgubili interes nakon što je Britney Spears prekinula s njim, Adnan Ghalib ovog ih je tjedna počastio novom informacijom - tvrdi da je proboden. Do incidenta je, kaže, došlo nakon što se doznalo kako je Ghalib pred prodajom privatnih video zapisa na kojima Britney za njega pleše striptiz i radi još neke "ne baš čedne stvari". Pjevačica je navodno prije nekoliko mjeseci zaprijetila Ghalibu da će mu, ukoliko objavi sporne video zapise, "uništiti život", a on se oglušio na njene prijetnje i nastavio po svom. Ipak, Ghalib ne misli da je Britney imala prste u incidentu.

"Ne smijem puno govoriti o napadu. Iz svega ovoga izišao sam puno pametniji. Prijeteći pozivi mi pristižu bez prestanka, i to iz cijeloga svijeta. Prijete mi smrću i vrijeđaju me, pa sam odlučio napraviti pauzu i malo se pritajiti", rekao je Ghalib medijima. Od čega to točno pravi pauzu, nikome zapravo nije poznato, jer je Ghalib zbog veze s Britney te činjenice da iz nje nije prikupio nikakve "ekskluzivne informacije" dobio otkaz u paparazzi agenciji u kojoj je dotad radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britney i Adnan više se ne čuju, čime je posebno zadovoljan njezin otac Jamie Spears. S obzirom da pjevačica ima psihičkih poteškoća, povjerena mu je na brigu, a on je svoj posao, kažu članovi obitelji, odradio besprijekorno - Britney redovito odlazi u teretanu, snima novi album, planira svjetsku turneju i gotovo svakodnevno viđa sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa. Njezin bivši suprug Kevin Federline ovih je dana u Las Vegasu drugi put zaredom dobio titulu "oca godine", ali Britney, prema novim ispitivanjima, ima medijsku prednost pred bivšim suprugom - američka javnost očito pada na njezin novi imidž "preobraćenice", kojeg bi novim albumom trebala pokušati unovčiti krajem ove ili početkom sljedeće godine.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara