Afera škampi, drugi nastavak: "Incident je izazvala Jelena Perčin!"

Afera škampi, drugi nastavak: "Incident je izazvala Jelena Perčin!"

MEDIJSKI cirkus stvoren na Hvaru koji uključuje jednu malu porciju smrdljivih i zagorjelih škampi, a u kojem glavnu ulogu igra glumica Jelena Perčin, ne jenjava - pojavio se svjedok koji se u trenutku verbalnog okršaja Jelene i vlasnika dotičnog restorana javio novinarima kako bi s nepristranog stajališta ispričao što se zapravo tu večer dogodilo. Naime, svjedok J. Ć. Slobodnoj Dalmaciji ispričao je kako je Jelena bila ta koja je vrijeđala vlasnika restorana Luviji, Roka Bracanovića, a ne kako Jelena tvrdi, on nju. J. Ć. tvrdi kako Jelena nije bila za stolom kad je okršaj započeo, a vlasnika restorana prva je počela izazivati jedna od Jeleninih prijateljica.

"Samo idite, ne morate ništa platiti!"

"Konobar im je na to rekao da će im donijeti nove i da im neće ništa naplatiti, nakon čega je došao vlasnik Bracanović noseći na pladnju friške škampe i ponudio se da će ih za društvo ispeći o svojem trošku. Prijateljica je na to rekla da ne treba, jer ga ne žele bacati u trošak, kad škampi ionako smrde", tvrdi J. Ć. Nakon toga, Jelena se vratila za stol, razbjesnila i počela vrijeđati vlasnika: "Što ćeš ti meni govoriti? Dok je moj otac hranio cijelu Hrvatsku ribom, gdje si ti bio?", navodno je rekla iznenađenom Roku, koji je djevojke nakon što su se smirile pokazao put prema vratima i rekao im kako ne moraju ništa platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morale smo platiti račun!"

Međutim, Jelena je, ničim izazvana novinarki jedne televizijske kuće cijeli incident prepričala u malo drukčijem svjetlu: rekla je kako je Roko Bracanović bio taj koji je njih vrijeđao nazivajući ih fufama te kako im je, kada su vratile "zagorene i smrdljive" škampe donio platu svježih i nakon nekoliko minuta pred njima je bacio na pod. Također je, kada ju je novinarka upitala jesu li morale platiti račun jasno odgovorila potvrdno. Ipak, mlada glumica je incident koji je sama učinila javnim ubrzo i zaboravila - s Hvara je otputovala u Tribunj gdje će konobari i vlasnici restorana koji su čuli za njezinu temperamentnu narav pomno paziti kakve škampe poslužuju.

V.V.
Foto: www.dobrenamjere.odeon.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara