Affleck ne želi da on i J. Lo budu novi Madonna i Sean Penn

BEN AFFLECK odlučno tvrdi da on i njegova zaručnica Jennifer Lopez nisu novi Madonna i Sean Penn i da će njihov brak ipak biti uspješan.

Affleck je bio tinejdžer kad su se Madonna i Penn vjenčali i kada je njihov film "Shanghai Surprise", u kojem su zajedno glumili, dobio katastrofalne kritike. Affleck kaže da se sjeća svakog članka iz tog vremena o razvodu slavnoga para.

Za svoj zajednički film "Gigli", Affleck i J.Lo također su dobili grozne kritike i film je proglašen najgorim filmom svih vremena, no izgleda da je muški dio para odlučan u tome da krene dalje i da ne razbija puno glavu zbog toga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem što su kritike, s time sam se pomirio kada sam postao glumac. Imao sam 15 godina kada se Sean Penn oženio, pa sam očekivao da će i nas mediji razapeti", rekao je Affleck.

"Nikada nisam mislio da ću i ja jednog dana doći na red, ali ne mogu reći da sam prevaren ili da nisam znao o toj strani medija. No, ako dopustite da vas to dira, sve si možete uništiti", dodao je.

Prema napisima u medijima, Affleck i J.Lo naveliko planiraju vjenčanje i prema nekim informacijama sretan događaj trebao bi se održati 13. rujna na Havajima. Mlada je vjenčanicu naručila od dizajnerice Vere Wang.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara