Aguilera se pred pijanim suprugom "družila" s drugim

POP ZVIJEZDA Christina Aguilera uhvaćena je u prilično škakljivom i intimnom zagrljaju s britanskim dizajnerom nakita Stephenom Websterom, i to pred očima  vlastitog supruga, Jordana Bratmana. Sretni trojac zabavljao se na "Sin City" partiju u VIP salonu noćnog kluba Lax, kojeg je Christina suvlasnica, gdje su Christina i Stephen noć proveli u poprilično intimnom razgovoru, sve dok se sa strane ostavljeni Jordan nije konačno izborio za mjesto kraj svoje supruge i prekinuo ih.

Pjevačica i dizajner su navodno dugogodišnji bliski prijatelji, što Stephena nije spriječilo da Christinu grli, gura joj nos u uho i neprekidno bulji u pjevačicin zamamni i pogledima izloženi dekolte, te iako je Jordan njihovo očito flertovanje većinu večeri stoički podnosio, u jednom trenutku mu je ipak "puknuo film".

Pop zvijezda Aguilera, koja je u siječnju ove godine rodila sina Maxa, s "porodiljnog dopusta" na posao se vratila u "noir" kampanji za Websterov nakit, inspiriranih filmovima kultnog redatelja Alfreda Hitchcocka, na kojima izgleda zapanjujuće. Još uvijek nabreklih grudiju od poroda, Aguilerini jumbo plakati izazivaju kolaps prometa u gradovima diljem Amerike.

Christina i Jordan nedjeljnu večer iskoristili su kako bi nakratko pobjegli od roditeljskih obaveza, iako su nedavno objavili kako definitivno planiraju imati još djece. "Planiram imati još djece, to je sigurno! Nisam sigurna kada će se dogoditi, to me nemojte pitati, ali definitivno - djeca se uklapaju u moje planove!", Christina se prošli tjedan pohvalila novinarima.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara