Ako ćeš izjavu, plati: Nina Morić na HRF dolazi sa cjenikom za medije?

DOLAZAK Vanje Rupene i Nine Morić na skorašnji Hrvatski radijski festival ipak nije "navlakuša" - organizatori su potvrdili kako će se dvije poznate ljepotice u Opatiji naći u ulogama voditeljica. Poznavatelji domaće estrade prisjećaju se posljednjeg voditeljskog debakla Nine Morić u Dubrovniku, kad doslovno nije znala spojiti rečenicu, a kuolarima kruži priča kako će, svjesna interesa hrvatskih medija, svaku izjavu dobro naplatiti. Čini se da je HRF shvatio što pali - prošle se godine, naime, slično pričalo za tadašnju "udarnu zvijezdu" Vlatku Pokos.

Nina Morić više nije česta gošća Hrvatske, a svaki njezin dolazak mediji prate s velikim zanimanjem. U splitskom hotelu Le Meridien Lav prošle je godine izazvala neviđenu gužvu fotografa, a njezin voditeljski angažman na jednom izboru ljepote u Dubrovniku još se godinama prepričavao s podsmijehom. Hrvatski radijski festival tako je i ove godine, uz potencijalne hitove, medijima i gostima odlučio ponuditi još nešto - dvije hrvatske ljepotice koje u Italiji plijene pažnju golišavim prešetavanjem u zabavnim emisijama.

Vanja bi na film, Nina se drži tabloida

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi kažu da me kamera voli. Za sebe mislim da sam zabavna osoba, a tako me i drugi doživljavaju. Eto, ako se ikad okušam u glumi, voljela bih da to bude u komediji", rekla je hrvatskim medijima nedavno Vanja Rupena, ističući kako je "otvorena za ponude". S obzirom da će u Opatiju pristići sva sila estradnjaka, pa i producenata, možda Vanja upravo na HRF-u upeca tako željenu priliku za film.

I dok Vanja bez medijske pompe pronalazi angažmane i trudi se ostati prisutna u medijima, Nini Morić sve to polazi za rukom zahvaljujući skandalima sa suprugom Fabriziom Coronom. Iznude, ucjene, dilanje i ljubavne prijevare samo su neke od pričica o kojima svakodnevno pišu talijanski mediji, a priča se i da se sa suprugom medijski prepucava jer su se tako potajno dogovorili. Pitanja za Ninu Morić, dakle, ima napretek, a što i koliko će hrvatski mediji doznati od poznate ljepotice, navodno će ovisiti o lovi koju traži.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara