"Ako kažem da je bolje biti peder nego Beroš, premijer bi rekao - nespretno izraženo"

"Ako kažem da je bolje biti peder nego Beroš, premijer bi rekao - nespretno izraženo"
Screenshot: RTL

ZORAN ŠPRAJC u svom se prepoznatljivom stilu osvrnuo na izjavu Vilija Beroša da je za djecu bolje da su u domu nego kod istospolnih parova.

"Zbog izjave ministra zdravstva Vilija Beroša da je bolje da dijete bez roditelja živi u Domu za nezbrinutu nego da ga usvoji gej par, bilo je neugodno i premijeru Andreju Plenkoviću. Prigodom posjeta Klinici za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' rekao je da se Beroš malo nespretno izrazio. Dakle, ako ja sad slučajno kažem da je u životu bolje biti peder nego ministar Beroš, premijer Plenković bi rekao da sam se samo nespretno izrazio", rekao je Šprajc.

Prokomentirao je Šprajc u emisiji i Škoru.

"I Miroslav Škoro organizira zanimljive performanse, ali kulturno-gastronomske. Naime, Škoro ne skriva da mu je u političkom djelovanju uzor Hrvatska demokratska zajednica. I po uzoru na svoj uzor, Škoro u kampanji nastupa sa svirkom, pjesmom i - pečenim volovima. Tako smo u zagrebačkoj Dubravi ovog vikenda imali ponovno priliku vidjeti leš vola nabijenog na kolac kojemu u laganoj vrtnji, uz pjesmu i veselje, majstori za volove režu meso kojim hrane oduševljeni narod. Prekrasan prizor odmah je izazvao emocije i sjećanja na prvu pobjedu dr. Franje Tuđmana i Hrvatske demokratske zajednice koja je također u Dubravi proslavljena velikim pečenim volom", zaključio je Šprajc.

"Nakon toga 30 godina smo volove mogli gledati samo na televiziji u prijenosima saborskih sjednica, ali, evo, Škoro je odlučio volove ponovno približiti narodu, nadajući se da će za komad žilave voletine narod i njemu omogućiti da ga ponovno gledamo u izravnom prijenosu saborskih sjednica. Doduše, leš vola koji je narodu Dubrave prekjučer priuštio Miroslav Škoro bio je čak 250 kilograma lakši i manji od leša vola kojim je nekoć Dubravu častio Franjo Tuđman, što samo potvrđuje koliko je Tuđman bio veliki, a Škoro mali", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara