Aleksandra Grdić ima novu tetovažu: Nikad si ne bih tetovirala ime frajera

Aleksandra Grdić ima novu tetovažu: Nikad si ne bih tetovirala ime frajera

Foto: Borna Čavrag/Index

MANEKENKA Aleksandra Grdić u utorak poslijepodne u zagrebačkom tattoo salonu "Godina Zmaja", koji se nalazi u sklopu Bikers Beer Factoryja, došla je napraviti treću tetovažu.

Osim što ju je dočekalo dvadesetak novinara i snimatelja, Aleksandra je sa sobom povela i prijateljicu Stefany Hohnjec od koje je u posljednje vrijeme nerazdvojna. Naime, djevojke rade na novom projektu koji će realizirati do srpnja. Nakon toga planiraju, baš kao što su Dvina i Stefany to učinile, otići posjetiti Sjevernu i Južnu Ameriku kako bi upoznale njihov način života i kulturu."Tetoviranje je isti osjećaj kao da te pikaju komarci"

Aleksandri, koja uživa u avanturističkim stvarima, stavljanje nove tetovaže na zapešće desne ruke gotovo ni nije bilo bolno. "Osjećaš onako da negdje boli više, a negdje manje, kao da te pikaju komarci", rekla je Aleks koja je samo nekoliko trenutaka prije samog tetoviranja izjavila da je sa sobom povela Stefany da je drži za ruku ako joj bude bolno. "Kad se moja Stefany nasmije mene sva bol prođe", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ruci je tetovirala ime Makai jer joj se tako zove nećak, od njezine sestre sin. Manekenka kaže kako ga obožava te jedva čeka da joj uskoro dođe s mamom u posjet. "Mi se po cijele dane igramo i družimo", kaže Aleks.

"Nikad si ne bih tetovirala ime nekog frajera"

Na pitanje bi li ikad tetovirala ime nekog dečka, rekla je: "Nikad mi ne bi palo na pamet da tetoviram ime nekog frajera na sebi, samo obitelj, osobe bliske meni cijelog života". Ipak, dodala je kako bi si tetovirala ime svog djeteta jednog dana ako ga bude imala, ali za sad ne razmišlja o tome niti osjeti da joj kuca biološki sat. 

"Kad bih imala dijete, voljela bih da to bude kad budem imala vremena da se posvetim isključivo njemu", zaključila je. Osim imena svog nećaka, Aleks ima na leđima tetovirano glagoljicom "Samo Bog mi može suditi" te leptirića. 

"Volim raditi s djecom i mladim djevojkama te im prenijeti svoje znanje"

Osim što planira na put, Aleks se bacila i u vode izbora za Miss, ali samo u sklopu organizacije, a ne u sklopu natjecateljice. "To mi nije prioritet, to je samo jedan normalan slijed događaja zato što sam pobijedila na izboru 2003. godine, volim raditi s ljudima, volim raditi s djecom i s mladim djevojkama, volim im prenijeti svoje znanje i s njima lijepo porazgovarati. Smatram da u Hrvatskoj nema dosta edukacije o tome i da to sve nekako krivi ljudi rade i uvijek se to na neki čudan način prenese, mene iskreno to jako boli zato jer stvarno volim svoj posao i radim ga s puno ljubavi", zaključila je manekenka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara