Alen iz ŽNV-a šokirao starim fotkama: "Nevjerojatno kolika snaga čuči u čovjeku"

Alen iz ŽNV-a šokirao starim fotkama: "Nevjerojatno kolika snaga čuči u čovjeku"
Foto: Instagram

POBJEDNIK showa ''Život na vagi'' Alen Abramović ne prestaje svoje pratitelje oduševljavati promjenom izgleda koju je postigao nakon gubitka kilograma. 

Na Instagramu je objavio stare i nove fotke na kojima se vidi kroz koliko je golemu transformaciju prošao, a usput je otkrio i kakva mu se promjena dogodila u glavi. 

"Kako se ova godina bliži svom kraju, tako i ja zatvaram jedno turbulentno poglavlje svog života. Promjene koje sam doživio u ovoj godini na vanjskom i unutarnjem djelu sebe toliko su rapidne da se moj um i dalje privikava na njih i pokušava se oduprijeti toj silini promjene jer mu je to nešto novo, nešto što mu je van zone komfora. Ja se trudim da ta tranzicija prođe što lakše i bezbolnije. Hvala svakome tko me zapratio na Instagramu i fejsu, hvala na podršci! Na zlobne komentare se neću osvrtati jer nisu vrijedni niti trunku moje pažnje i refleksija su onoga tko komentira. Pokušat ću još više pričati o svome iskustvu podijeliti neke vrijedne savjete s vama. Nekad mi se čini da je ovo ŽNV iskustvo bio samo san, a onda se prenem i shvatim da nije, da je itekako stvarno, da su promjene stvarne i da sam ih sam napravio uz pomoć određenih ljudi. Nevjerojatno je kolika snaga čuči u čovjeku, u svakome od nas. Nekad je ona zakopana i treba poticaj. I zato nemojte odbaciti ljude oko sebe, okrenuti im leđa kada su na dnu nemoćni, kada ne vide izlaz, kada su slabi! Možda baš vas trebaju da im pružite ruku i pomognete im da naprave prvi korak ka boljem, zdravijem i kvalitetnijem životu! Želim vam svima Sretnu i zdravu 2019", poručio je on. 

"Bravo Alene, imaš predivnu dušu i želim ti sve najbolje u novoj godini", "Svaka vam čast gospodine Alene, uzor ste drugima", "Ne znam kako si to uspio, ali bravo, bravo. Sad se možeš baviti i manekenstvom", "Ja vjerujem da nisam bila jedina koja je plakala gledajući tvoju transformaciju", "Primjer snage uma... Primjer upornosti i ništa drugo nego pozitivno je jedino moguće reći... Ne mogu ni zamisliti što negativno bi se moglo naći u ovolikoj volji, odricanju,pozitivi i želji da se uhvate uzde vlastitog života", pisali su mu oni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara