Alena Islamovića nisu pustili u Kanadu: "Danas je svijet skrojen od laži..."

Alena Islamovića nisu pustili u Kanadu: "Danas je svijet skrojen od laži..."
Screenshot: Facebook

ALEN ISLAMOVIĆ u petak je propustio koncert Bijelog dugmeta u Vancouveru, a propustit će i današnji u Torontu jer zbog problema s vizom nije mogao letjeti s ostalim članovima benda.

Dva rasprodana koncerta kojima bend slavi 45 godina postojanja proći će tako bez Islamovića, koji se javio obožavateljima kako bi objasnio što se dogodilo. "Poruka Svima u Kanadi zbog mog nedolaska na koncerte Bijelog dugmeta u Vankuveru i Torontu. Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla, gdje se jedni smatraju važni, a drugi nevažni, gdje jedni mogu imati sve, a drugi ništa, gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Još jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte", napisao je uz snimku.

Neki fanovi već su se pobunili nakon koncerta u Vancouveru jer smatraju da su prevareni. Neki su se žalili kako je koncert kasnio, a bend nije svirao pjesme Bijelog dugmeta, a i na Facebook eventu današnjeg koncerta već neki negoduju.

"Sutra će napisati da dolazi samo Tifa", jedan je od jučerašnjih komentara. "Nije više rasprodano", "ogromno razočaranje", još su neke od reakcija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara