Alex bi da je diraju po sisama, a Neno u gaćama broji samo pet centimetara

ALEX u zadnje vrijeme pokušava okrenuti ploču i krenuti u oštru borbu za pola milijuna kuna koje će Nova TV velikodušno iskeširati farmeru koji na selu izdrži do samog kraja, a s obzirom i na plemeniti cilj kojeg je zacrtala (u slučaju pobjede novac će donirati u humanitarne svrhe), možda je gledatelji ovaj put ipak ne izaberu za drugog duelista. Za "najzločestiju farmericu" to bi bio pravi uspjeh, pa je od jutra krenula s parolama u prvosvibanjskom duhu, ne bi li si taj težak zadatak imalo olakšala.

Tako su priče o autima, sponzorstvu i honorarima naljutile Alex pa je započela nervozni monolog o teškom životu hrvatskih građana. "Mi ipak nismo realni da živimo u Hrvatskoj gdje se jako teško živi", krenula je s maksimirskim pričama, jer je svjesna da je prosječna plaća u Hrvatskoj iznosi svega tri tisuće kuna, a neki rade u smjenama za čak i upola manje - iziritirano je vikala, kao da je tu informaciju od "provjerenog izvora" čula tek jučer. Ipak, malo više od Alex naljutila se Ivana, koja nije očekivala da će biti odabrana za duelisticu, pa se, kad je izbor pao, rasplakala i demonstrativno napustila prostoriju.

Perverzije su i dalje u "điru"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neno je kod ženskog dijela Farme došao na red "ispitivanja muškosti"- Mistera Farme ljubazno su zamolile da im pozira za akt, ali ne potpuno gol, već s zasluženom lentom Mistera i mašnicom zavezanom oko punih pet centimetara (baratamo informacijama koje smo čuli od samog Pavinčića) svoje muškosti.

Svjesna toga koliko je sretna jer ima što za jesti i ne radi za tri tisuće kuna mjesečno, i Alex se nakratko raspustila i prepustila starom, dobro znanom, napaljenom raspoloženju. Od Rafe je žicala pohvalu za pravilno ubranu zelenu salatu, Nenu je žicala da joj opipa noge a Alena, starog druga u perverziji, zamolila je da joj još jednom opipa silikone. "Daj ti, primi me za cicu molim te!“, podučavala je Alex gledatelje privlačenju pažnje, ali sudeći po reakciji farmera (koji su je ismijali), škola zavođenja joj je zaslužila jedinicu.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara