Alex, Stefany, Sammir i Novi fosili među brojnim poznatim vatrenim košarkaškim navijačima

Foto: Drago Sopta/Cropix; press fotografije

JUČERAŠNJI susret A1 hrvatske košarkaške lige između Cibone i Cedevite (64:80) u zagrebačkoj Košarkaškoj dvorani Dražena Petrovića pratila su i mnoga poznata lica. Na tribinama su se tako u ležernom izdanju našle Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec. Dinamov nogometaš Sammir utakmicu je pratio u društvu prijatelja, a Mirna Zidarić na susret je povela sina, baš kao i Janko Popović Volarić. Utakmicu su pratili i Zlata Muck, Damir Hoyka, Lana Klingor, Kristijan Beluhan te Iris Rajčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili su tu i Novi Fosili, koji su na poluvremenu i zapjevali. Utakmicu je gledala i majka pokojnog Dražena Petrovića, Biserka, kojoj je društvo pravio bivši košarkaš Franjo Arapović. Bivši košarkaški trener Mirko Novosel bio je u društvu kolege Boška Pepsija Božića.

Košarkaški klub Cibona proslavio je 25 godina od osvajanja naslova prvaka Europe pa je na utakmici odana počast legendama: Draženu Petroviću, Mihovilu Nakiću, Svenu Ušiću, Damiru Pavličeviću, Danku Cvjetičaninu, Branku Vukičeviću, Draženu Anzuloviću, Franji Arapoviću, Zoranu Čuturi, Adnanu Bečiću te trenerima Željku Pavličeviću i Nikoli Kesleru.

Na utakmice Cibone nakon dugog vremena vratile su se i Cibonete. Proslavu je uveličala i legendarna navijačica Cibone koja godinama ne propušta ni jednu utakmicu - teta Elza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara