Alexandra Taylor: Seks s Coleom je bio očajan, ali ja sam bila glupa manekenka koja je htjela nogometaša

Tekst: P.R.
Foto: JLP

ALEXANDRA TAYLOR, bivši britanski model, navodna je peta ljubavnica engleskog reprezentativca Ashleyja Colea.

"Upoznala sam ga u kafiću i istu večer završila u njegovom krevetu"


Dvadesetsedmogodišnja Alexandra je otkrila kako je sa slavnim nogometašem spavala samo nekoliko sati nakon što je svijetu obznanio svoju vezu s britanskom pjevačicom Cheryl. To se dogodilo 2004. godine, osam mjeseci prije zaruka pjevačice i engleskog reprezentativca.

"Bila sam u kafiću,  Ashley mi je prišao i počeli smo razgovarati. Bilo je očito da mu se sviđam, a  činilo mi se i da je bio prilično pijan", rekla je Alexandra za britanski Mirror. "Sjeli smo za njegov stol i nastavili s družnjem. Nisam znala ništa o njemu i Cheryl niti je on išta spomenuo. Nakon pića smo otišli u njegov stan", dodala je. 

"Seks je trajao jedva 15 minuta i bio je prilično loš"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došli smo u njegov stan i kemija se definitivno osjetila. Dao mi je znak da krenem za njim u sobu gdje smo se poseksali. Trajalo je svega 15 minuta a kada sam htjela pričati s njim nakon seksa on se samo okrenuo na drugu stranu . Ponašao se kao da ga više nije briga za mene sad kad je dobio što je htio", izjadala se engleskom tabloidu razočarana Coleova ljubavnica.

"Nakon par dana primila sam poziv od Coleovog prijatelja. Molio me da nikome ne kažem što se dogodilo između mene i njega", rekla je Britanka i dodala kako joj se nije svidjelo što se Cole ponio poput slabića i poslao prijatelja da obavi njegov prljavi posao.

"Tek sada vidim koliko sam bila glupa i naivna"

Alexandra i Cole su se navodno viđali još par mjeseci, ali je to bio jedini seks koji se među njima dogodio. "Viđali smo se s vremena na vrijeme, ali je on uglavnom uvijek bio pijan. S obzirom kako kakav je bio prema meni, kako me hvatao za guzicu i flertovao, pomislila sam kako on sigurno ne misli ozbiljno sa Cheryl kad se može ovako ponašati prema drugoj ženi", dodala je Alexandra i rekla da se ne ponosi aferom s britanskim nogometašem.

"U to sam vrijeme naivno mislila kako se između nas može dogoditi nešto ozbiljnije. Tek sad vidim koliko je bio arogantan. A mi manekenke smo stvarno ponekad bile glupe. Nogometaši su nas tretirali kao meso, a mi smo svejedno trčale za njima. Htjele smo glamurozan život", rekla je bivša manekenka koja se vratila u rodni Blackpool gdje trenutno živi s roditeljima i radi kao kozmetičarka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara