Ali Kebaba – Vodeći lanac kebab restorana u regiji

Ali Kebaba – Vodeći lanac kebab restorana u regiji
Foto: Press

RECITE nam nešto o Ali Kebabi?

Ali Kebaba je vodeći hrvatski brand fast food restorana, s već dvanaest godina dugom tradicijom svjetski dobrog okusa, što je ujedno i naš moto. Prvi Ali Kebaba restoran otvoren je na Kvaternikovom trgu 2007. godine.

Koji je bio okidač širenja poslovanja?

Iz dana u dan broj „obožavatelja“ Ali Kebabe je rastao, gosti su dolazili iz svih dijelova grada, a i izvan njega. Kako bi naši gosti mogli uživati u najdražem kebabu i u blizini svojih domova, odlučili smo proširiti svoje poslovanje.

Koliko restorana imate trenutno?

Trenutno poslujemo na devet lokacija: Kvaternikov trg, Prečko, Dubrava, City Center One East, Avenue Mall, Langov trg, Designer Outlet Croatia, Westgate Shopping City, Supernova Buzin.

Koji Vam je najvažniji segment Ali Kebabe?

Najvažniji i najvrjedniji dio Ali Kebabe su naši gosti koji su prepoznali našu kvalitetu i dugogodišnji trud. Njihovo mišljenje nam je od izuzetne važnosti, zato uvijek rado uvažimo njihove pohvale, prijedloge i kritike. Ponosni smo što se broj naših vjernih gostiju povećava svakoga dana. To nam je pokazatelj uspješne posvećenosti njihovom zadovoljstvu.

Koliko Ali Kebaba ima zaposlenih trenutno?

Trenutno brojimo stotinjak zaposlenih i uvijek imamo potrebu za zapošljavanjem novih djelatnika. Naši zaposlenici su jednako vrijedan i važan dio Ali Kebabe, kao i naši gosti. Naši vrijedni djelatnici se uvijek pobrinu da svaka porcija bude jednako dobra, po našim visokim standardima, te da se gost osjeća ugodno u našem restoranu pri svakom posjetu.

Recite nam nešto o kontroli kvalitete!

Naše meso proizvodi se u najboljoj europskoj tvornici za kebab meso, u Njemačkoj, gdje se provode najviše higijenske i sanitarne provjere. Iz tog razloga, ne bojimo se afera o zaraženom mesu koje su nedavno bile glavna tema u medijima i sličnih afera koje pogađaju prehrambenu industriju. Svaka laboratorijska analiza pokazala je zdravstvenu ispravnost. Stoga,  gosti mogu bezbrižno uživati u našim proizvodima.

Također, Index.hr nas je nedavno ocijenio s visokih pet zvjezdica i proglasio naš kebab najboljim u gradu Zagrebu.

Recite nam nešto o Vašim proizvodima!

Svaki gost je jedinstven, zato svatko sebi bira svoju najdražu kombinaciju, u uvijek svježoj lepinji, stručno zamotanoj tortilji ili u posudi, salati, što je naša inačica za „kebab u tanjuru“, kako ga nazivaju u zapadnim zemljama. Uz svaku porciju gost bira kombinaciju priloga i umaka, te klasično, juneće meso, pileće meso ili za one neodlučne, mix. Kako bi svatko pronašao nešto za sebe, imamo i vegetarijanska jela, falafel i mozzarella štapiće. Svaku  odabranu porciju nudimo i u meniju s krumpirićima, Coca-Colom, negaziranom ili gaziranom vodom. Novo u ponudi su mini palačinke prelivene Nutellom ili preljevom od jagode, taman za zasladiti se nakon kebaba.

Koja je Vaša vizija i misija?

Naša vizija je imati minimalno 300 uspješnih fast food poslovnica diljem svijeta i time postati vodeći globalni lanac restorana u kebab segmentu i biti poželjan poslodavac za potencijalne zaposlenike, a za postojeće, poslodavac koji brine i osigurava kvalitetne radne uvjete.

Misija i najveća radost je zadovoljiti nepca naših gostiju i činiti ih sretnima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;