Alicia Douvall u seksi maratonu Mickeya Rourkea

HOLIVUDSKI veteran Mickey Rourke u Londonu trenutno snima svoj novi film "Stormbreaker", ali ipak pronađe vremena da noću obiđe klubove kako bi pokupio ljepotice za seksi provod. Na red je stigla i silikonska jetseterica Alicia Douvall koja je novinarima detaljno opisala noć provedenu u njegovoj hotelskoj sobi.

Prvo je s poda morala pokupiti kakicu njegovog psića što joj nije bilo teško jer kod kuće ima tri kućna ljubimca s dizajnerskim imenima Armani, Versace i Gucci.

Nakon toga je krenula maratonska seksi "gimnastika" od kreveta do prozorske daske koju Mickeyu omogućava nova seksi droga Cialis.

Alicia je pohvalila veliku muškost glumca i bivšeg boksača, poznatog po brojnim plastičnim operacijama lica, uz napomenu da i na penisu ima priličan ožiljak što je možda posljedica kirurškog uvećanja.

 

Prilikom slijedećeg susreta u noćnom klubu, Mickey je u lovu na novi plijen više nije niti primjećivao, na što je bila potpuno spremna. 

Svojevremeno je zbog konkurencije s Jordan i ostalim jetsetericama pobjegla iz Londona u Ameriku gdje je brzo smotala "lake mete" P Diddya i Dennisa Rodmana.

Preživjela je i "pucanje" dojke, ali se svejedno ne želi odreći ogromnih silikonskih grudi.

Šminkerski život navodno joj financira bogati tatica jer "ne želi da mu kćer postane prostitutka!".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara