Alka Vuica: Ne mogu više podnositi uvrede, zgrožena sam što sud dopušta takav cirkus

Foto: Index

ALKA VUICA tužila je Vlatku pokos zbog navodnih neistina koje je iznijela u svojoj knjizi "Život u raju" te se s voditeljicom već u nekoliko navrata "zakvačila" i na sudskim ročištima. Alka kaže kako više ne može slušati uvrede na svoj račun, a neke koje je Vlatka izrekla su da je Alka loša majka koja se opijala te pokazivala polugole fotografije pred djetetom i slične stvari.

"Moram priznati da sam zgrožena činjenicom da se u sudnici dozvoljava takav cirkus i da sud uopće dozvoljava daljnje uvrede i objede na moj račun, iako sam zbog istih podigla tužbu", rekla je Alka InMagazinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alka kaže da je državno odvjetništvo protiv Alke podiglo tužbu za fizičko i psihičko zlostavljanje djeteta

"Ne mogu vjerovati da se ja na kraju moram opravdavati kakva sam osoba i majka, iako sam podigla svoje dijete sama, te da moje dijete mora doći svjedočiti o tome kakva sam ja majka. I da se moram opravdavati kao da sam ja optužena, a ne osoba s kojom sam na sudu. Osoba protiv koje je, na kraju krajeva, i državno odvjetništvo konačno podiglo tužbu za psihičko i fizičko zlostavljanje jedinog djeteta koje joj je ikada dano na čuvanje i osobe koja je iz svog braka izašla na skandalozan način, kao preljubnica, sa sramotnom knjigom prepunom laži i uvreda na račun osoba koje su joj samo pomogle u životu", rekla je Alka.

Pjevačici je dosta uvreda i želi da cijeli sudski postupak čim prije završi. "Izgleda da je u ovoj zemlji postao običaj da se izjednačava žrtva s agresorom, pa je tako i u mom slučaju. Apeliram na sud i sudstvo da se taj slučaj riješi čim prije i da prestanu uvrede na moj račun jer stvarno to više ne mogu podnijeti", rekla je Alka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara