Alka Vuica: Sve što mi ne stane u ormar ću prodati ili iznajmiti

Foto: Borna Čavrag/Index

U SUSRET nadolazećem Dove Fashion.Hr-u Ivica Skoko i Alka Vuica osmislili su zanimljivi projekt. Naime, tijekom revije Alka će čitati poeziju. Radi toga su snimili i zanimljivi editorijal neobično odjevene Alke s knjigom u rukama, a detalje su otkrili za RTL-ov Exkluziv tabloid.

Dok Skoko tvrdi da je njegov motiv za takvo nešto želja za nečim novim i svježijim u svijetu mode, Alka kaže da je nju na to potakla ljubav prema dizajneru i njegovom stvaranju, a ne nekakav honorar. "Uvijek sam mislila da sam pjesnikinja 20. i 21. stoljeća i mislim da je poezija zanemarena te je treba vratiti ljudima. Naravno, na moderan način", objasnila je Vuica.

Ipak, ona sama neće prošetati modnom pistom. "Ne znam kako bih se snašla u onom konjskom hodu, mislim da bi mi to bilo neprirodno", izjavila je kroz smijeh spisateljica.

Pjevačica, spisateljica i kantautorica razmišlja i o svojoj modnoj kolekciji, ali prije nego se tome posveti, Alka na umu ima novi poduzetnički pothvat. "Više nemam gdje staviti stvari. Biti će to jedan vintage dućan s mojim stvarima gdje će se moći jeftino kupiti neke stvari, a moći će se i iznajmiti", otkrila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara