Alka Vuica: Važno je imati bogate prijatelje koji te pozivaju na jahte

Alka Vuica: Važno je imati bogate prijatelje koji te pozivaju na jahte

"PATULJCI pojma nemaju!", rekla nam je Alka Vuica kada smo je upitali da nam prokomentira svoju navodnu romansu sa zagrebačkim poduzetnikom i bivšim suprugom Vlatke Pokos, Josipom Radeljakom. Stupce domaćih tabloida nedavno je rezervirala ova vijest - iako se vrlo dobro zna kako su Alka i Dikan godinama dobri prijatelji te da je upravo Alka bila ta koja je Dikana i upoznala s Vlatkom, Dikan i Alka dali su malu injekciju tiraži hrvatskih dnevnika, tjednika pa čak i mjesečnika.

"Selim se iz ove države, što dalje, na zapad..."

"Mediji kopaju gdje stignu i pišu gluposti", rekla nam je Alka i povjerila nam kako sve češće razmišlja da okrene novi list u životu, i to selidbom iz države. "Ne bih na istok, ja bih radije na zapad, gdje su ljudi civiliziraniji i gdje se cijeni pravda i individualnost", rekla nam je Alka, ali svoju ciljanu destinaciju pobliže nam nije htjela otkriti. Ipak, priznala je kako joj je najteže od svega odvojiti se od vlastitog jezika te se pozvala na davne stihove prve dame hrvatskog pjesništva, Vesne Parun. "Svi će otići, a samo pjesnici će ostati", kaže Alka.

"Ljeto mi je bilo prekrasno, užasnuo me povratak u Zagreb", rekla nam je. "Cijelo ljeto sam provela na moru, krstareći po raznim jahtama. Važno je imati bogate prijatelje koji te posvuda pozivaju", povjerila nam je. Ipak, Alka smatra da nisu novci ti koji čovjeka čine sretnim već okružje u kojem živiš i osvrnula se na političku scenu u Hrvatskoj. "I novinari i političari se bave glupostima. Što da vam kažem, o mojoj vezi s Dikanom ionako svi sve znaju, već je sve napisano što se moglo izvući. Netočne informacije i laži u hrvatskim tiskovinama su svakodnevnica. Tu nema pomoći", rezignirana je Alka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dovoljno novca da plati Bregovića

Kako stvari stoje, Alku ove zime nećemo gledati kako šeće društvenim kronikama, barem ne onim balkanskim. Nakon što je je "zbog neslaganja s urednicima" napustila svoju kolumnu na Novoj TV, Alka i dalje ne propušta priliku komentirati aktualne društvene događaje. Posljednji put okomila se na Severinu, odnosno na suradnju Severine i Gorana Bregovića, a zlobnici su pričali kako o njima govori negativno jednostavno zato što je ljubomorna, tj. zato što si ne može priuštiti jednog od najpopularnijih ex-yu glazbenika kao suradnika na albumu. Pjevačica i spisateljica to je na neki način i priznala u tjedniku Arena.

"Brega je stalno tvrdio da se više ne razumije u pop glazbu, a koliko god sam ga nagovarala na suradnju, nikad nisam imala dovoljno novca da ga platim. On je jednostavno takav čovjek - bez obzira na prijateljstvo morate platiti punu cijenu", rekla je tada, osvrćući se na iznos od šezdeset tisuća eura koji se vrtio po medijima, a koliko je Severina navodno platila bivšem frontmenu Bijelog Dugmeta kako bi album "Zdravo Marijo" stasao pod njegovom palicom.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara