Američka kompanija Atari planira otvaranje hotela koji će biti raj za gamere

Američka kompanija Atari planira otvaranje hotela koji će biti raj za gamere
Screenshot: YouTube

AMERIČKA kompanija Atari osnovana je prije skoro pola stoljeća i predstavlja jednog od najvećih proizvođača arkadnih, konzolnih i kompjuterskih igara. Na svojoj web stranici su pokazali planove za izgradnju niza hotela koji će gostima nuditi nezaboravan užitak u različitim vrstama igrica, uključujući suvremene tipove igara virtualne i proširene realnosti, prenosi Unilad.

Za sada su najavljene destinacije Las Vegas, Denver, Chicago, Austin, Seattle, San Francisco i San Jose, dok će prvi hotel biti izgrađen u Phoenixu, u Arizoni.

Dizajn hotela povjeren je Shelly Murphy i Napoleonu Smithu III., producentu filma Ninja kornjače iz 2014. On ističe da je namjera projekta da se nostalgija i retro stil susretnu sa suvremenim trendovima.

Vodeći ljudi Atarija su uvjereni da će posla biti, čemu u prilog ide i izvještaj iz 2019. koji pokazuje da su gameri širom svijeta protekle godine potrošili skoro 140 milijardi eura na igrice.

"Atari je globalni brend popularan među ljudima svih uzrasta, bez obzira na porijeklo ili kulturu. Veselimo se što će naši obožavatelji moći uživati u ovom novom konceptu hotela sa svojim obiteljima", priopćio je Fred Chesnais, generalni direktor kompanije.

Gameri su već podijelili svoje oduševljenje ovom viješću putem Twittera, pa se tako jedna korisnica zapitala je li sve samo sanjala.

Iako je početak izgradnje prvog hotela dogovoren za proljeće, kompanija još nije potvrdila je li ova odluka konačna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara