Američka reality zvjezdica osramotila se lažirajući duet s Britney Spears

HEIDI MONTAG, zvijezda serije "The Hills" i pjevačica u usponu, konačno je dospjela na naslovnice u SAD-u, međutim razlog nisu njeni poslovni uspjesi, već glupost koju je napravila prije mjesec dana, a koja bi je uskoro mogla dovesti i na sud. Prije nekoliko dana objavljeno je, naime, kako je Heidi snimila duet s Britney Spears, ali uskoro je otkriveno kako je nadobudna zvjezdica ukrala Britneyinu demo snimku i na nju snimila svoj glas.

Heidi se dočepala pjesme koja nije ušla na posljednja dva albuma Britney Spears, a producenti koji od nje trenutno pokušavaju napraviti veliku pjevačku zvijezdu savjetovali su joj da otkupi autorska prava i ponovno je snimi. Kako bi dobila veću pozornost medija, Heidi Montag izbrisala je neke dionice poznatije kolegice i nasnimila svoje, a njen je glasnogovornik u medije krenuo s pričom kako su dvije pjevačice snimile duet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su na samom početku shvatili kako nešto ne štima, s obzirom da Britney prate 24 sata dnevno, pa tako i znaju da posljednjih mjeseci, još od snimanja albuma "Blackout", nije boravila u glazbenom studiju. Paparazzi su Britney prije nekoliko dana upitali za duet, međutim ona im je u prolazu odgovorila kako "prvi put čuje", što se na kraju i pokazalo istinitim.

Glasnogovornik Britney Spears još se nije očitovao o tome hoće li njegova klijentica tužiti Heidi Montag, koja ju je, poput mnogih kvazi-slavnih osoba, pokušala iskoristiti za samopromociju.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara