Amy Winehouse narkomanskom špricom mlati po Hulku i Lari Croft

Amy Winehouse narkomanskom špricom mlati po Hulku i Lari Croft

AMY WINEHOUSE napokon je dobila svoju priliku da se osveti svima onima koji je proganjaju. Naime, britanska je pjevačica postala glavni lik nove flash igrice pod nazivom "Escape From Rehab" u kojoj igrajući Amy imate cilj prebiti Hulka, Batmana, Carrie iz "Seks i Grada", Iron Mana, Laru Croft i još nekolicinu blockbuster junaka.

Na ovaj način Amy je postala heroina koja, baš kao i u stvarnom životu, gazi sve pred sobom. Odjevena u mini suknjicu, crvene štiklice i bijelu majicu, Amy je spremna pokazati sav svoj bijes i ukloniti svoje protivnike. Omogućeno vam je nekoliko vrsta udaraca - rukama i nogama, lulom za crack, špricom za heroin te ogromnom kosom kojom vrlo lako rušite protivnika uz nezaobilazne psovke poput "Piss Off", ili pjevanje dijelova svojih pjesama kao "No, no, no" (dio hita "Rehab").

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj igrice jest da Amy uspješno pobjegne iz rehabilitacije, ukloni protivnike koji joj stoje na putu i dočepa se obližnjeg zatvora u kojemu boravi njezin suprug Blake-Fielder Civil kojeg naposljetku mora osloboditi. Igrica je samo dio promocije nadolazećeg filma "Disaster Movie" iza kojeg stoji ekipa koja je napravila "Scary Movie", "Date Movie" i "Meet The Spartans", a inspirirana je Amynim kasnonoćnim, pijanim i drogiranim pohodima po londonskim noćnim klubovima kada je pjevačica nekoliko puta u naletu divljega bijesa udarala svoje obožavatelje, ali i slučajne prolaznike.

Amy Winehouse zasjela je na prvo mjesto liste najnepoželjnijih gostiju hotela, a među prvih petnaest našli su se još i Britney Spears, Mariah Carey, Axl Rose, Russell Crowe te Michael Jackson. Ljestvica, koju je sastavila jedna strana internetska stranica, Amy je dodijelila prvo mjesto zbog incidenta kojeg je prouzročila kada je boravila u londonskom Riverbank hotelu prošle godine, kada je njezina soba zbog silnih pivskih boca na podu bila gotovo neprohodna, posvuda je bilo razbacano prljavo rublje, pokvarena hrana, razbijeno staklo i, naravno, nekoliko vrsta droga.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara