Amy Winehouse otkazala još jedan nastup i zaradila sudsku tužbu

AMY WINEHOUSE u posljednji je trenutak otkazala nastup na Rock En Seine festivalu u Parizu, gdje je trebala biti glavna headlinerica. Njezin glasnogovornik rekao je kako se netom prije leta iz Londona u Pariz Amy razboljela, iako nije prijavljena ni na jednu kliniku, a ni liječnici nisu pozvani u njezin dom, što bi bilo logično da zaista nešto nije u redu s njezinim zdravljem.

U petak navečer na glavnoj pozornici Rock En Seine festivala u Parizu trebala je nastupiti glavna headlinerica, Amy Winehouse, koja je svoj dolazak otkazala samo nekoliko sati prije početka koncerta. "Nije ništa ozbiljno, to je obična bolest. Nije posjetila bolnicu ni ništa slično, već je odlučila ostati doma u krevetu dok se ne oporavi i dok ponovno ne bude mogla pjevati", izjavio je Amyn glasnogovornik Goodmann koji insistira na tome da ta misteriozna "bolest" nema nikakvih poveznica sa njezinom već svima poznatom ovisnosti o drogama. 


No, organizatori festivala i njezinog nastupa zbog njezinog bezobraznog postupka toliko su se naljutili da su na službenoj stranici festivala napisali kako su odlučili protiv Amy podnijeti sudsku tužbu zbog okolnosti otkazivanja koncerta.

"Amyn agent nam je tek u osam sati navečer rekao kako ona uopće nije krenula iz Londona te da se ovdje neće pojaviti, pa smo bili prisiljeni otkazati taj nastup. Još uvijek nam nitko nije objasnio točne razloge njezinog nedolaska", rekli su organizatori. Amyn popratni bend u Pariz je došao već u srijedu kako bi se pripremili na nastup u petak navečer, tako da je Amy osim organizatora festivala i publike koja ju je uzaludno čekala (još jednom) iznevjerila i vlastite zaposlenike.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara