Ana Rucner snimila pjesmu s čudom od dječaka koji je rasplakao regiju u talent showu

Ana Rucner snimila pjesmu s čudom od dječaka koji je rasplakao regiju u talent showu
Foto: Press

RENESANSNO barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja, ovih je dana bio kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner. Kao inspiracija poslužila je prekrasna pjesma Celine Dion: Ashes, iz filma Deadpool 2.

Anin gost u spotu je Marko Bošnjak, dječak nevjerojatnog glasa koji je pobijedio u talent showu Pinkove zvjezdice, a od milja ga zovu i "čudo iz Prozora". Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner koji ove godine obilježava dvadeset godina umjetničkog djelovanja.

Autorica projekta je Ana Rucner, glazbeni producent Vlado Kalember, producentica Mihaela Reščić, a redatelj i fotograf je mladi i talentirani Filip Bašić. Ana je odjevena u kreacije Sherri Hill, a make-up potpisuje Mihaela Dodić.  

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka.

Spot je ujedno i najava Anina osmog autorskog festivala Ana u Gradu koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu. Na prvi dan ljeta, 21.6., Ana Rucner će, uz prve zrake Sunca, u pet sati ujutro, zasvirati sa svojim gostima (Gudački kvarter Rucner i Marko Bošnjak) u amfiteatru Excelsa nekretnine, pozdraviti ljeto te obilježiti Svjetski dan glazbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara