Anamarija Asanović na faksu našla najbolju prijateljicu: Znale smo plesati po cijelu noć

Foto: feedyourstyle.com

NAKON što je završila fakultet, Anamarija Asanović je hrabro zaplovila u svijet mode i zasad joj odlično ide. Tijekom studiranja je stekla prijateljicu s kojom je i danas najbolja te zajedno i surađuju. Micol Zanzuri je modna blogerica, producentica i suradnica modnog časopisa Grazia, a za Index otkriva kako su protjecali studentski dani s Anamarijom u Milanu.

"Anja uopće nije znala talijanski, ali se unatoč tome sprijateljila sa cijelom školom"

"Anamariju poznajem pet godina. Čim smo se doselile u Milano i krenule na Marangoni Fashion School, odmah smo se sprijateljile. Ona je uvijek bila odlično raspoložena, nasmijana i pristupačna, kako bih joj odoljela? Tada uopće nije znala talijanski, ali se unatoč tome sprijateljila sa cijelom školom, mislim da je to zato što ljudi jednostavno vole njezinu blistavu ličnost", ispričala nam je Micol, koja svoju prijateljicu zove Anja. Dodaje kako se naša dizajnerica u međuvremenu nije promijenila, osim što je starija i zrelija.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedini problem u našem prijateljstvu je bio kako strpati sve naše cipele u jednu kuću. Nemoguće"

Tijekom studiranja djevojke su imala puno posla s učenjem, no ipak bi si tu i tamo priuštile pokoji izlazak. "Fakultet je bio stvarno težak, pa nismo imale puno slobodnog vremena. Ali kad bismo išle van, radile bismo to na pravi način. Mogle smo plesati po cijelu noć", prisjeća se Micol. Ona je s Anamarijom krenula i u poslovnu suradnju. "Nedavno sam otvorila internetsku trgovinu posvećenu novim brendovima, cool modnim dodacima i nadolazećim trendovima. Anamarija je nevjerojatno talentirana dizajnerica i odlučila sam da nam je potrebna u dućanu. Deset dana poslije je bila u avionu za Frankfurt i pokazala nam svoju kolekciju. Cijelu smo je kupili", priča Micol.

S Anamarijom je bila i u Amsterdamu gdje su snimale kampanju. "Odlično smo se provele. Osim što smo fotografirale odjeću po cijelom gradu, cijelog smo ga i obišle. Bilo nam je toliko dobro da će ona vjerojatno ići s nama i u London i Pariz. Jedva čekam", kaže blogerica te dodaje kako je Anamarija odlična prijateljica: "Stvarno je. Na drugoj godini faksa smo živjele zajedno. Jedini problem u našem prijateljstvu je bio kako strpati sve naše cipele u jednu kuću. Nemoguće", smije se Micol, koja je bila i na prvoj reviji svoje prijateljice u Hrvatskoj: "Nažalost, nisam stigla obići zemlju, ali ću se sigurno vratiti, možda na odmor u Split".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara