Angelina Jolie: Brad je na crvenom tepihu u Cannesu hodao popišan!

Angelina Jolie: Brad je na crvenom tepihu u Cannesu hodao popišan!

ZA NOVO izdanje talijanskog izdanja časopisa Vanity Fair, američka glumica, oskarovka i majka čak šestero djece, Angelina Jolie ispričala je intimne detalje suživota s Bradom Pittom, kako zajedno uspijevaju odgajati toliko djece te koji su joj trenutni prioriteti u životu. Angie je ispričala kako se na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu jedno od njezine posvojene djece popiškilo na Bradovo odijelo netom prije premijere i pojavljivanja na crvenom tepihu, a umjesto da mu pomogne rješavanju toga problema, glumica je, priznaje, samo stajala sa strane i smijala se od suza.

"Nema razloga da na crvenom tepihu osjećate nervozu. U svibnju prošle godine na filmskom festivalu u Cannesu smijala sam se više nego inače jer je Brad imao zaprljane hlače. Naime, netom prije premijere jedno od naše djece popiškilo se na njega, a ja sam se jedva suzdržavala da ne prasnem od smijeha", rekla je 33-godišnja glumica koja danas broji šestero djece, troje posvojenih i troje bioloških. "kada smo se Brad i ja prvi puta upoznali ja sam već imala jedno dijete. Nismo živjeli zajedno, no zajedno smo posvojili Zaharu. Drugi se ljudi obično prvo zaljube, pa se zatim sve vrti oko vjenčanja, a djeca dolaze tek na kraju. Brad i ja sve smo radili obrnutim postupkom", priznala je glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brad Pitt u posljednjih je godinu dana nerijetko govorio kako se sa svojom životnom partnericom Angelinom Jolie neće vjenčati dok svi u SAD-u ne budu u mogućnosti stupiti u brak bez obzira na etničke ili seksualne razlike. Angelina je sada, s druge strane, izjavila kako bi se njihovo vjenčanje, za dobrobit šestero njihove djece, moglo dogoditi ubrzo. Mališani su, kaže Angie, već počeli zapitkivati i postavljati čudna i njoj iritantna pitanja, poput: "Zašto su se Shrek i Fiona vjenčali, a vi još niste?", pa glumica ozbiljno razmišlja o tome da s Bradom uskoro stane pred oltar.

Z.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara