Angelina Jolie na snimanju "Beowulfa" kao vanzemaljka

SEKSI holivudska zvijezda teško se može prepoznati na snimanju filma "Beowulf" u Los Angelesu jer su joj kompjuterski stručnjaci ispunili lice i tijelo brojnim elektronskim odašiljačima.

Angelina, kao u "Shark Taleu", posuđuje svoj glas za animirani film koji će digitalnom tehnikom pretvoriti stvarne akcije glumaca u crtić.

Kako bi je posvojeni sin Maddox, koji dolazi na snimanje, uspio prepoznati glumica je na kostim ispisala veliki natpis "mama Angelina".

Film režira Robert Zemeckis, poznat po filmskom serijalu "Povratak u budućnost" i uspješnici "Forrest Gumpu", koji će pred kamere prenijete stari ep o vikingu Beowulfu koji se bori protiv čudovišta-ljudoždera.

Angelina je Kraljica tame, majka čudovišta, a u filmu se u animiranom obliku pojavljuju Anthony Hopkins i John Malkovich.

Na snimanju je izbila mala aferica kada je glavni lik filma Beowulf, britanski glumac Ray Winston "otkrio" tabloidima vijest da je "žderačica muškaraca" u vezi s Brad Pittom.

Ona se naljutila zbog tog "trača" iako je već svima poznato da se sa djecom preselila u Pittovu vilu na plaži u Malibuu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara