Angelina Jolie: Nekada nastrano dijete, danas najseksipilnija filmska ubojica

Časopis Maxim objavio je, naime, listu najseksipilnijijih ženskih ubojica u filmu, a prvo je mjesto, zahvaljujući ulozi plaćene ubojice u filmu "Mr. and Mrs. Smith", osvojila upravo Angelina. Iza nje plasirale su se Kristanna Loken (Terminator 3: Rise of the Machines), Rebbeca Romijn ((X-Men) i Uma thurman (Kill Bill).

Proglašenje Angeline "najseksipilnijom ženom ubojicom u filmu" uslijedilo je nedugo nakon Angelinine "šokantne ispovijesti" da je još u vrtiću pokazivala izrazitu znatiželju prema seksu i seksualnosti. Tako je već tada, kaže, običavala ljubiti dječake i tjerati ih da se skidaju do gola, zbog čega bi često zapadala u neprilike.

Angelina za isti časopis otkriva kako je prvo seksualno iskustvo imala s 14 godina, kada je po prvi put dečka s kojim je izgubila nevinost porezala nožem. Isto je on zatim učinio i njoj, nakon čega se glumica nerijetko, kada bi se osjetila nesretnom ili zarobljenom, boli rješavala - režući samu sebe nožem. Njezin se život, međutim, promijenio nakon što su u njezin život ušla njezina djeca, koja su "divlju Angie" zamijenila majkom Angie, kojoj su njezina djeca sada, kaže, najvažnija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara