Angelina Jolie opasna u zraku

Angelina Jolie opasna u zraku

KAKO bi što prije stizala na svoje brojne humanitarne akcije širom svijeta Angelina je u Santa Monici završila "brzopotezni" tečaj letenja i kupila avion s kojim brzo stiže do cilja.

Na tečaju je morala promijeniti prvog učitelja koji se toliko zbunio njenim prisustvom da je nije mogao mnogo naučiti, a nakon uspješno položenog ispita Angelina je drugom učitelju poklonila svoj grudnjak s autogramom.

Za 360.000 dolara kupila je aviončić Cirrus SR-22 u kojem vozi ljubavnika Brada Pitta, posvojenu djecu Maddoxa i Zaharu i svoju kćerkicu Shiloh.

Stručnjak za letenje Murray Scott sumnja u njene pilotske sposobnosti. Nakon samo 80 sati letenja u maloj Cessni 172, zamijenila ju je mnogo snažnijom letjelicom i dovela sebe i obitelj u veliku opasnost. Njen novi avion postiže brzinu od 483 kilometra na sat, a u njemu je u godinu dana poginulo čak deset neiskusnih pilota zbog vlastite pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scott objašnjava da se Cirrus "diže u zrak poput rakete" i prepustiti ga Angelini je isto kao dati Ferrari nekom dječaku.

U Angelininu obranu ipak se može uzeti činjenica da je avion opremljen digitalnim navigacijskim uređajem i krovnim padobranom koji u slučaju nezgode navodno sigurno spušta letjelicu na zemlju.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara